Problemer fortsætter for eks-FCK'er: Hevet ud af truppen

Danny Amankwaa er blevet pillet ud af truppen i Hearts og træner for sig selv. Den tidligere FCK'er skal i bedre form.

Danny Amankwaa er ikke i form til skotsk Premier League-fodbold i øjeblikket. Foto: Jens Dresling/Ritzau/Scanpix
Danny Amankwaa er ikke i form til skotsk Premier League-fodbold i øjeblikket. Foto: Jens Dresling/Ritzau/Scanpix

FC København sagde i januars transfervindue farvel til Danny Amankwaa, der nu huserer i skotsk fodbold for Hearts. Den driblestærke kantspiller har været i aktion i tre ligakampe for den skotske klub, men da holdet mødte Ross County i weekenden, var danskeren slet ikke med i truppen.

Så kunne man ellers begynde at spekulere i, om ofte uheldige Danny Amankwaa var blevet skadet igen, men det er heldigvis ikke tilfældet. Den 24-årige offensivspiller er blevet hevet ud af Hearts-truppen med et formål.

- Jeg udelod Danny, fordi vi har fokus på hans fysik, hvor han halter en smule efter. Han er en type spiller, som jeg vil have skal være i stand til at lave gentagende spurter. Nu har vi hevet ham ud, og vi kommer til at bruge to uger på at få ham helt op på dupperne. Han har selvtrænet lidt, og forhåbentlig giver det pote, når han vender tilbage, siger Hearts-manager Craig Levein til Evening News.

Dermed misser Danny Amankwaa med sikkerhed weekendens opgør mod Rangers FC, og han er næppe heller med, når Hearts møder Kilmarnock på tirsdag. Amankwaas hidtidige højdepunkt i Hearts-trøjen var den 3. februar, hvor han stod for assisten til Manuel Milinkovic, der sikrede skotterne en 1-0-sejr over St. Johnstone.

Tipsbladet.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Danny Amankwaa.

FC København Klub bekræfter: Interesseret i vraget FCK'er

Bartolec flirter med de danske mestre fra FCK. Foto: Ritzau Scanpix: Jens Dresling FC Nordsjælland Superliga-profil i fræk flirt: FCK er en interessant klub

Federico Santander og Nicolai Boilesen bliver hjemme fra turen til Madrid. Foto: Jens Dresling. FC København Ståle er bekymret: 'Bliver nok ikke den sjoveste aften'

1 kommentar
Vis kommentarer