Stjal politimands hat i målfejring: Så faldt der brænde ned

Den svenske back Mikael Lustig var glad i løbet af Celtics sejr på 5-0 over ærkerivalerne Rangers. Så glad, at han på et tidspunkt stjal en hat fra en politimand. Noget, der nu får det skotske politi til at kritisere Lustig

Lustig blev skiftet ud i kampen, men nåede inden da at 'stjæle' en hat fra en politimand. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix.
Lustig blev skiftet ud i kampen, men nåede inden da at 'stjæle' en hat fra en politimand. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix.

Han er kendt som lidt af en spasmager, den svenske forsvarsspiller Mikael Lustig, og han var igen i det humoristiske hjørne, da Celtic søndag smadrede ærkerivalerne fra Rangers med hele 5-0.

De to klubber konkurrerede i mange år om fodboldtronen i Skotland, men siden Rangers løb ind i økonomiske problemer og blev tvangsnedrykket, har klubben - efter den kom tilbage - ikke været i nærheden af at kunne matche rivalerne.

Og det var klubben altså heller ikke søndag, hvor det endte med en sikker sejr. Og i en af målfejringerne fik den svenske højre back stjålet en hat fra en politimand. Hatten blev lidt efter leveret tilbage, men ordensmagten i det skotske er bestemt ikke tilfreds med Lustigs opførsel.

I en meddelelse til Daily Records fortæller det skotske politi:

- Vi er meget skuffede over spillerens ageren, og vi har talt med Celtic FC, som vil tage hånd om sagen internt.

- Der vil ikke blive gjort yderligere fra det skotske politi i denne sag, står der i meddelelsen.

Du kan se Mikael Lustigs fejring herunder ved målet til 3-0:Og her kan du se, hvordan han i løbet af kampen også lige fik lavet lidt spas med en spiller fra Rangers, som han angiveligt havde 'parkeret' i lommen:


Tidligere har Mikael Lustig også vist store prøver på sit musikalske talent:

<script /><script /><p><a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/den-skal-du-bare-se-komplet-vanvittig-teenage-kasse/7136300" id="_ccb86a8e-c7de-4d80-ba50-491c2a06a417">Den SKAL du bare se: Komplet vanvittig teenage-kasse</a></p><p><a href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/engelsk_fodbold/PremierLeague/liverpool/haabloes-timing-hoejspaendt-drama-i-kulisserne-i-liverpool/7136579" id="_cc413915-c27a-418b-9e1e-44193fffdaa9">Håbløs timing: Højspændt drama i kulisserne i Liverpool</a></p>
9 kommentarer
Vis kommentarer