Vandt gigantisk lottogevinst: Nu er han død

Efter kort tids sygdom er lotto-milliardær Colin Weir død. Han nåede akkurat at overtage sin yndlingsklub

Det blev fejret, da parret vandt over en milliard i lotto i 2011. Foto: Ritzau Scanpix/David Moir
Det blev fejret, da parret vandt over en milliard i lotto i 2011. Foto: Ritzau Scanpix/David Moir

Med sin drøm om at købe en fodboldklub opfyldt er lotto-milliardæren Colin Weir død.

Han blev 71 år.

Det skriver BBC.

Skotske Weir kom på alles læber, da han i 2011 vandt, hvad der svarer til 1,4 milliarder kroner i EuroMillions med sin kone Chris.

Tidligere i år bekræftede parret, at de var blevet skilt efter 38 års ægteskab, og kort tid efter offentliggjorde Colin Weir, at han havde købt den skotske klub Partick Thistle, der spiller i den bedste skotske række.

Parret blev i 2019 skilt. Foto: Ritzau Scanpix/David Moir
Parret blev i 2019 skilt. Foto: Ritzau Scanpix/David Moir
 

Colin Weir i selskab med sin hustru. Foto: DAVID MOIR/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Lottovinder køber fodboldklub - og forærer den væk

For en måned siden overtog han så aktiemajoriteten i klubben officielt og gav ejerskabet videre til klubbens fans som en gave.

Under Partick Thistles udekamp lørdag mod Morton vil der blive afholdt et minuts applaus til ære for Colin Weir. Derudover vil spillerne bære sørgebind under kampen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Colin Weir har været en livslang fan af klubben, der i skrivende stund er næstsidst i ligaen.

Ifølge en talsmand for familiens advokat døde Colin Weir efter kort tids sygdom, og familien har ikke yderligere kommentarer til dødsfaldet.

Weir efterlader sig to voksne børn.

Samfund Lottospiller vinder en milliard kroner

711 millioner kroner er på vej til en heldig britisk lottovinder, der nu er blandt de 1000 rigeste i landet, hvis man skal tro Sunday Times' seneste opgørelse. (Foto: Colourbox) Spil nyheder Millionvinder forbliver hemmelig

Colin og Chris Weir vandt sidste år 1,4 milliarder kroner i EuroMillions og bruger en del af pengene på velgørenhed. (Foto: AP/Andrew Milligan) Spil nyheder Lottomilliardær hjælper handicappet pige