Slagsmål om Spaniens nye bomber

Se hvem der vil have fingrene i Daniel Wass-holdkammerat

Nolito er Spaniens målbomber. Udenfor banen vil både Barcelona og Atletico Madrid have fat i Celta Vigo-spilleren (Foto: AP)
Nolito er Spaniens målbomber. Udenfor banen vil både Barcelona og Atletico Madrid have fat i Celta Vigo-spilleren (Foto: AP)

To af Spaniens Top 3-klubber, Barcelona og Atletico Madrid slås lige nu om at få fat i landstræner Vicente del Bosques nye målskytte.

Manuel Agudo Duran eller for nemhedens skyld Nolito er Spaniens nye hotte navn, så Daniel Wass og resten af Celta Vigo må nok se i øjnene, at topscoreren vil mangle, når den nye sæson sparkes i gang.

Både Barcelona og Atletico Madrid har meldt ud, at der er interesse for at hyre Nolito, som med to mål mod både Bosnien og Sydkorea i opvarmningen til EM i Frankrig har sparket sig ind i startopstillingen.

Dermed har Spanien i 11. time fundet en ny bomber, der kan bruges på venstrekanten og fremme i forreste geled.

Mens Atletico Madrids karismatiske træner Diego Simeone har meddelt, at klubben skal finde en målskytte for at få hans underskrift på en forlængelse af kontrakten, kan der i Barcelona være tale om, at Nolito 'genforenes' med træner Luis Enrique.

Sidstnævnte har Nolito flere gange omtalt som sin 'fodboldfar'.

Derfor er der nogle tætte bånd, som knytter de to sammen, der kan blive svære at bryde for Atletico Madrid.

Hvis det lykkes for Barcelona, vil mesterklubben skaffe sig et luksusproblem, da den catalanske storklub i forvejen har navne som Neymar, Iniesta, Turan og nu også Diego Suárez, Villareal, som kan dække de samme positioner som brandvarme, Nolito.

1 kommentar
Vis kommentarer