Soldater befrier bortført fodboldstjerne

Pulido er befriet, efter at han blev kidnappet af seks bevæbnede mænd søndag i byen Ciudad Victoria

Alan Pulido, her til venstre i kamp for Olympiakos, er blevet befriet. (Foto: AP)
Alan Pulido, her til venstre i kamp for Olympiakos, er blevet befriet. (Foto: AP)

Mexicanske sikkerhedsstyrker har befriet fodboldstjernen Alan Pulido, efter at han blev kidnappet søndag, oplyser myndighederne i delstaten Tamaulipas.

Pulido, som er tidligere angriber på det mexicanske landshold, er ifølge en kortfattet officiel pressemeddelelse "sund og rask", efter at han blev reddet af føderale styrker sent søndag aften (lokal tid).

Myndighederne har ikke oplyst detaljer om operationen.

Pulido, der er angriber for den græske klub Olympiakos, blev ifølge sin familie kidnappet af seks bevæbnede mænd omkring daggry søndag i byen Ciudad Victoria.

- Alan Pulido forsvandt efter at være på vej hjem fra en fest nord for byen, sagde statsanklager Ismael Quintanilla til journalister søndag.

Den mexicanske fodboldstjerne Alan Pulido ses her efter kampen mod Holland under VM i 2014. (Foto: AP) Krimi Politiaktion for at redde kidnappet fodboldstjerne

Politiet iværksatte øjeblikkelig en eftersøgning efter den 25-årige Pulido i Tamaulipas, der grænser op til USA. Det er en af Mexicos mest farlige delstater, hvor narkosmugling og kidnapninger er hverdagskost.

Ifølge lokale medier var Pulido sammen med sin kæreste på vej hjem fra en fest, da deres bil blev stoppet af en stribe køretøjer, som blokerede vejen og tvang dem ud af bilen.

Pulidos kæreste fik lov at gå, men Pulido blev taget med til et ukendt sted.

Alan Pulido har spillet seks landskampe for Mexico og scoret fire mål.

Alan Pulido er blevet kidnappet i Mexico. (Foto: AP) Intl. fodbold Mexicansk landsholdsspiller kidnappet

1 kommentar
Vis kommentarer