Sommerens bedste tilbud: Få gal verdensstjerne gratis

Italienske Mario Balotelli har kontraktudløb i Nice, og Super Mario er blandt nogle af de stjerner, som kan hentes transferfrit

Det lyder næsten for godt til at være sandt: Få en angriber, der scorede 15 mål i den franske liga i sidste sæson, ganske gratis.

Det tilbud skulle man mene, at mange klubber vil kaste sig over, men der er bare ét problem: Den målfarlige angriber er Mario Balotelli...

Den kontroversielle italieners aftale med Nice udløber med udgangen af juni. Balotelli kan skifte kvit og frit til en anden klub, men indtil videre har ingen klubben ladet sig friste af 'en gratis Super Mario'.

Det skyldes formentlig hans rygte, for med målene kommer også røde kort og kontroverser på og uden for banen. Og så er han næppe helt billig i løn, den tidligere italienske landsholdsangriber, hvis CV omfatter klubber som Inter, Milan, Liverpool og Manchester City.

26-årige Balotelli er langtfra det eneste prominente navn, som kan hentes transferfrit. Zlatan Ibrahimovic er eksempelvis kontraktfri, men svenskeren slæber rundt på en knæskade, der holder ham ude resten af året.

Foto: AP
Foto: AP

Ellers er der mulighed for at hente en række tidligere Manchester City-spiller uden at skulle betale transfer. Clichy, Sagna og Navas er blandt de mest prominente navne på fodboldsitet Transfermarkts liste over spillere med kontraktudløb.

Ekstra Bladet lister her de 13 spillere snart kontraktfrie spillere med den højeste markedsværdi.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri