- Sov mere med Ronaldo end min kone

Den tidligere Real Madrid-stjerne Roberto Carlos fortæller nu åbent om sin tid i den spanske klub og på det brasilianske landshold

Roberto Carlos spillede det meste af sin karriere på hold med landsmanden Ronaldo. Foto: Fernando Llano/Ritzau Scanpix
Roberto Carlos spillede det meste af sin karriere på hold med landsmanden Ronaldo. Foto: Fernando Llano/Ritzau Scanpix

I et større interview med portugisiske Canal11 åbner Roberto Carlos op for godteposen og stryger om sig med historier fra sin tid i Real Madrid.

Det indebærer blandt andet fortællinger om forholdet til Ronaldo, der var som uadskillelig fra Carlos.

- Jeg mødte Ronaldo i 1993 og siden dengang var vi værelseskammerater. Jeg har sovet mere med Ronaldo end min kone, fortæller Carlos i interviewet ifølge AS.

Artiklen fortsætter under billedet.

Roberto Carlos var en del af det såkaldte Los Galacticos-hold, som de dyre drenge i Real Madrid blev kaldt i 00'erne. Foto: Jasper Juinen/Ritzau Scanpix
Roberto Carlos var en del af det såkaldte Los Galacticos-hold, som de dyre drenge i Real Madrid blev kaldt i 00'erne. Foto: Jasper Juinen/Ritzau Scanpix

Ronaldo og Carlos spillede sammen i Real Madrid fra 2002, hvor Ronaldo kom, til 2007, hvor de begge forlod klubben.

De to spillede også sammen i en lang årrække på det brasilianske landshold, hvor de debuterede i henholdsvis 1992 og 1994.

Carlos fortæller også i interviewet om nogle af de mindre succesfulde trænere, der var hos Los Blancos i deres tid der.

Vanderlei Luxemburgo nævnes heriblandt. Ifølge den tidligere venstre back skyldes Luxemburgos mangel på succes blandt andet, at han tog noget af holdets kæreste eje fra dem.

- Ronaldo og jeg gik til ham fortalte, at folk har deres vaner, og det ikke er smart at forsøge at ændre for meget ved dem, siger Carlos.

Konkret var der tale om nogle af spillernes hang til at nyde lidt alkohol før aftensmaden.

- Du får et problem, hvis du fjerner øl og vin fra bordene, fortalte vi ham. Og hvad gjorde han? Han fjernede vinene og forbød øllene. Han holdt tre måneder i klubben, fortæller Roberto Carlos.

Anderledes vellidt var den ikoniske træner Vicente del Bosque, som brasilianeren beskriver som 'mere som en ven'. Han kendte spillernes behov, så der ikke var behov for regler, forklarer han.

Den tidligere Real Madrid-stjerne fortæller også i inteviewet, hvor vildt det i grunden var at se de andre stjerner på holdet flyve rundt til diverse steder i deres privatfly.

- Beckham tog et sted hen, Figo og Zidane et andet. Der var privatfly her, der og alle vegne, husker han.

Roberto Carlos indstillede karrieren i 2016 i en alder af 42.

Han var blandt andet med til at vinde VM med Brasilien i 2002.

Lionel Messi må leve med, at rivalen over dem alle ikke ser ham som en af verdens bedste spillere. Foto: Flavio Lo Scalzo/Reuters/Ritzau Scanpix Intl. fodbold - 24. sep. 2019 - kl. 08:49 Iskolde Ronaldo ignorerede Messi

Pilar Rubio og Sergio Ramos i en noget ømmere form for nærkontakt, end når Real Madrid-stjernen støder panden sammen med eksempelvis Lionel Messi under en kamp. Foto: Marcelo del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 17. jun. 2019 - kl. 11:16 Beckham kom – det gjorde Ronaldo og Zidane ikke

15 kommentarer
Vis kommentarer