14 kort: Atletico tabte point i kortfest

Hele 14 kort uddelte dommeren, da Atletico Madrid på hjemmebane spille 1-1 mod Valencia, som indtager fjerdepladsen i La Liga

Målscorer Koke og Fernando Torres jubler over føringsmålet i kortfesten i Madrid (Foto: AP)
Målscorer Koke og Fernando Torres jubler over føringsmålet i kortfesten i Madrid (Foto: AP)

Med en sejr over Valencia kunne Atletico Madrid bringe sig inden for fire points afstand af Real Madrid, men de forsvarende spanske mestre snublede. I en hård fight hjemme på Vicente Calderon spillede de bolsjestribede værter således 1-1 mod Valencia.

Lige efter den halve time bragte Koke ellers hjemmeholdet foran, da Tiago med brystet og skulderen lagde et frisparksindlæg til rette, som Koke så kunne banke i kassen.

Med godt 12 minutter tilbage af kampen udlignede Valencias tyske midtstopper Shkodan Mustafi, da han fulgte en bold, som ramte overliggeren, op og headede i mål til 1-1. Det blev også kampens resultat, men inden dommer Jaime Latre fløjtede af, nåede han at uddele 14 kort - 13 advarsler og en udvisning til Valencias Javi Fuego i det 90. minut.

Dermed forbliver der ét point mellem de to mandskaber på tredje- og fjerdepladsen, men Atletico altså misser muligheden for at lægge sig lige bag bysbørnene fra Real.

Se også: Real gik ned - Barça gik målamok

Se også: TV: Glem Pirlo, Messi og Ronaldo - her er Europas frisparks-stjerne

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere