17 sejre i træk: Skriver med storklub efter vanvittig stime

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti er ifølge Marca blevet enig med klubben om en forlængelse af sin kontrakt

Carlo Ancelotti har set sit Real Madrid-hold være flyvende i denne sæson. Nu ventes italieneren at forlænge sin aftale med klubben. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti har set sit Real Madrid-hold være flyvende i denne sæson. Nu ventes italieneren at forlænge sin aftale med klubben. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Han har har kunnet gå ind til forhandlingsbordet med noget af en statistik i kufferten.

Italienske Carlo Ancelotti er øjeblikkets mand i europæisk fodbold, hvor han står som frontfigur for det Real Madrid-hold, som om få dage kan runde et kvart år med rene sejre på kontoen.

Ikke siden 13. september har mandskabet fra den spanske hovedstad sat point til i nogen af de turneringer, storklubben begår sig i, og den slags bliver naturligvis bemærket.

Her er Real Madrids nye stjernefrø

Også på de interne korridorer hos den aktuelle duks i Primera Division. Her har Real Madrid-ledelsen således besluttet, at man gerne vil forlænge samarbejdet med Carlo Ancelotti, som ved at underskrive de nye papirer kan sikre sin forbliven på Santiago Bernabeu indtil sommeren 2017.

Det skriver den spanske Marca, der har for vane at være særdeles velorienteret, når det gælder nyheder, som udspringer fra holdet, der aktuelt er regerende mestre i Champions League.

Ifølge avisen er det kun et spørgsmål om formaliteter, før den nye aftale bliver bekræftet, og en officiel udmelding fra parternes side om forlængelsen ventes at ligge klar inden 20. december.

Tidligere United-stjerne stikker til Barca: I er kedelige

Real Madrid har under Ancelottis ledelse fortsat mulighed for at forsvare Champions League-titlen. Holdet har allerede inden sidste runde i gruppespillet sikret sig førstepladsen i sin pulje.

Også i den spanske liga fremstår favoritterne som en usårlig maskine. Her er man ligeledes i front og har på denne konto aktuelt et forspring på to point ned til rivalerne fra FC Barcelona.

Næste opgave for Carlo Ancelotti og Co. finder sted lørdag aften, hvor Real Madrid i den spanske liga er værter for opgøret mod Celta Vigo, der ventes at have Michael Krohn-Dehli med fra start.

Real Madrids succes skyldes ikke mindst en særdeles skarp Cristiano Ronaldo , der i denne sæson har høvlet mål ind på stribe. Se hans seneste fra Champions League her:

Den samme turnering vandt Real Madrid i sidste sæson, hvor holdet sejrede over bysbørnene fra Atletico i finalen. Se Sergio Ramos tale om dramaet her:

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind