Absurde scener: Samme spiller udvist to gange

En spiller måtte kaldes tilbage fra omklædningsrummet på grund af VAR, men så blev han udvist straks igen

Værre, Værst, VAR. Her er fem af de største VAR-fejlkendelser i Premier League-sæsonen indtil nu. Video: Lasse Brøndal/Maya Westander
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Der er delte meninger om indførelsen af VAR i moderne topfodbold, og søndag opstod en af de mest absurde scener nogensinde. Samme spiller fik to røde kort på fire minutter...

- Jeg rystede over hele kroppen

I topkampen i den næstbedste spanske række mellem Fuenlabrada og Girona var gæsterne foran 1-0, da hjemmeholdets Cristobal Marquez efter 67 minutter og seks sekunder fløj hårdt ind i modstandernes Alex Granell.

Dommeren var hurtig til at præsentere ham for det røde kort, og Cristobal gik i omklædningsrummet, mens Girona-spilleren trillede rundt på græsset og fik behandling.

Ventetiden benyttede VAR-rummet til at kigge på udvisningen, og da uret stod på 69.35 måtte dommeren løbe ud til skærmen, og 50 sekunder senere havde han set nok, ændrede til gult og bad om at få spilleren op fra omklædningsrummet og tilbage på banen.

Da 35-årige Cristobal kom løbende tilbage ind på banen var uret oppe på 70.45, men 20 sekunder senere havde han fået rødt kort igen. (Se den absurde episode LIGE HER)

Netop ankommet på banen gik han således i infight med modstandernes målscorer Cristian Stuani, og de to satte panderne mod hinanden. Det gav gult kort til begge og dermed en ny udvisning til Cristobal, og denne gang kunne VAR ikke redde ham.

Med uret stående på 72.29 kom kampen i gang igen efter mere end fem minutters pause, og Girona kørte sejren i hus efter en kamp, der kun huskes for et helt absurd VAR-øjeblik.

Nabo-damen fra helvede: Hun har konfiskeret 186 fodbolde

Absurd manipulation i 40 år: Nu er det slut

Kæmpe bommert: - Det er smagløst

Så ekstremt rig var Kobe Bryant

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er minister Prehn hævet over reglerne?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind