Ad! Atlético-stjerne i ulækker spyttekamp

Uruguyanske Diego Godín blev spyttet på af Alavés' Deyverson og svarede igen med en spytklat den anden vej. Begge episoder blev fanget af tv-kameraerne, så en karantæne venter de to kamphunde

Godín og Deyverson spyttede på hinanden og kan se frem til karantæne. Foto: TV3 Sport
Godín og Deyverson spyttede på hinanden og kan se frem til karantæne. Foto: TV3 Sport

Mål var der ingen af, da Atlético Madrid lørdag besøgte Alavés, men drama var der til gengæld masser af...

I kampens allersidste sekunder gik det så hedt for sig, at hjemmeholdets Deyverson og gæsternes Diego Godín valgte at spytte på hinanden. Også den kamp sluttede uafgjort. Begge spillere ramt plet med en spytklat!

Igennem hele opgøret havde brasilianske Deyverson og uruguyanske Godín mange intense dueller, og det sørgelige højdepunkt indtraf dybt inde i overtiden af 0-0-opgøret.

En lettere frustreret Diego Godín sendte Alaves-spilleren til tælling med en højt løftet albue i en luftduel, og det skulle hævnes.

Der blev i forbindelse med det efterfølgende frispark skubbet godt og grundigt i det overbefolkede Atlético-felt og den brasilianske angriber benyttede lejligheden til at sende en spytklat lige i ansigtet på Godín.

Den jernhårde, men normalt ganske fair uruguayner, der lige havde set gult for sin høje albue, holdt i første omgang hovedet koldt, men kunne ikke lade være med at give igen.

Først gav han Manu García et slag i nakken, inden han udlignede i spytklat-kampen mod Deyverson, der i parentes bemærket havde skadet Atléticos Gimenez i starten af 2. halveg.

De to spillere, der begge fik en advarsel af dommer Ocón Arráiz i løbet af opgøret, fortsatte diskussionerne efter slutfløjt og kan begge se frem til at blive straffet.

For selv om dommer Ocón Arráiz ikke opdagede, at de to sydamerikanere lod mundvandet flyde, så blev begge spytklatter fanget af tv-kameraerne, og det kan kun ende med karantæne til begge.

Se den sydamerikanske spyttekamp her:

Se også: Delaney hitter i Werder: En vinder blandt tabere

Se også: Tottenham afværger FA Cup-chok med vild overtidssejr

4 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere