Ærbødig Benítez med kærlighedsbrev til Real Madrid

Der var ingen sure miner eller bitterhed hos fyrede Rafael Benítez, da han sagde farvel til Real Madrid via sin private hjemmeside

Benítez er ikke bitter over fyringen. (Foto: AP)
Benítez er ikke bitter over fyringen. (Foto: AP)

Det kom ikke som den store overraskelse, da Real Madrid mandag aften valgte at afskedige Rafael Benítez.

Selvom holdet under den spanske træner har spillet fint, scoret mange mål og leveret fornuftigt resultatmæssigt, så var det kun et spørgsmål om tid, før den tidligere Liverpool-manager var fortid i den spanske hovedstadsklub.

Benítez blev ansat i sommer som afløser for den populære Carlo Ancelotti og fik altså kun seks måneder i klubben som træner.

Spansk fodbold - 5. jan. 2016 - kl. 18:40 Se tusindvis af fans tiljuble Zidane til første træning

Men den 55-årige spanier bærer ikke nag - tværtimod. I et pressemeddelelse publiceret på sin egen hjemmeside, kaster Benítez i stedet kærlighed efter Real Madrid.

- Min tid i Real Madrid er ovre, og jeg vil i den forbindelse gerne takke alle i klubben. Alle medarbejdere og fans skal vide, at det har været en ære og et privilegium at stå i spidsen for denne klub, hvor jeg voksede som person, spiller og træner - først fra de lavere rækker og i sidste ende til førsteholdet.

- Som 'Madridista' fra Madrid har det været en stor ære for mig at arbejde under klubbens faner og være i nærheden af dette sted og dets traditioner og værdier. Tak til alle som har støttet mig og gjort mit arbejde lettere fra min første dag. Tak til alle for hjælpen, skriver Benítez.

Se også: Real-stjerne oprevet over Benítez-fyring

Den fritstillede træner sendte også varme ord i retning mod den nye mand i spidsen for Real Madrid.

- Jeg vil også gerne ønske held og lykke til Zinedine Zidane, min afløser, og hans stab. Til alle spillerne, trænerne og staben på Valdebebas og Bernabéu - jeg ønsker jer alt det bedste og held og lykke fremover. Tak! Hala Madrid og intet andet, skriver han sidst i teksten.

Benítez mødte ikke op på træningsanlægget, Valdebebas, mandag for af sige farvel til spillere og medarbejdere.

8 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere