Afslører Mourinhos ydmygende behandling

José Mourinho har sin egen måde at ydmyge spillere, der ikke lever op til kravene

José Mourinho har sin helt egen metode til at ydmyge sine spillere, afslører Jerzy Dudek (Foto: AP)
José Mourinho har sin helt egen metode til at ydmyge sine spillere, afslører Jerzy Dudek (Foto: AP)

José Mourinho er på vej til Manchester United, og det kan blive hårdt for spillerne, hvis man skal tro på de afsløringer, som Jerzy Dudek nu afslører kommer med fra tiden i Real Madrid under den portugisiske manager.

Den polske keeper har netop udgivet sin selvbiografi 'A Big Pole in our Goal', og her fortæller han ifølge Manchester Evening News, hvordan Mourinho hang navngiven spiller ud og ydmygede ham foran resten af truppen.

- Pedro Leon kom til os og troede, at han var super-stjerne. Han var frustreret over ikke at spille og under en 0-0-kamp mod Levante bad Mourinho ham om at varme op, skriver Dudek i sin bog.

Herefter fortæller Dudek, der sad på udskiftningsbænken, at Pedro Leon blot blev stående ved hjørneflaget for at strække ud i stedet for at lave højintensive løb.

- Så vendte Mourinho sig om og sagde: 'Se på ham, og han brokker sig over, at han ikke får lov at spille', skriver Dudek.

Da Leon efterfølgende kom ind i kampen og missede to enkle pasninger, så valgte Mourinho at hænge sin spiller ud foran holdkammeraterne.

- Du er uprofessionel. Tror du, at du kan snyde lige foran mig? Nej! Du snyder dine holdkammerater. Jeg så dig varme op, og du kunne ikke være mere ligeglad. Gider du overhovedet spille for Real Madrid, sagde Mourinho ifølge Dudek.

Det psykiske pres fortsatte de kommende dage til træning, hvor Mourinho samlede sine spillere i en rundkreds og gik frem til Pedro Leon og sagde.

- Jeg er virkelig ked af, at du ikke ville spille for Real Madrid. Virkelig ked af det. Alle burde ofre alt for at spille for den her trøje, men du er ligeglad, sagde Mourinho ifølge Dudek.

José Mourinho skrev under med Manchester United klokken 18, melder Skysports (Foto: AP) Premier League Vin og kontrakt i hånden: Mourinho har skrevet under

José Mourinho og hustruen Matilde 'Tami', der bestemmer i kulissen, og parrets to børn, José og Matilde. (Foto: AP) Sport Her er kvinden, der styrer tøffelhelten Mourinho

Pedro Leon i Real Madrid-trøjen i Champions League mod Auxerre (Foto: AP)
Pedro Leon i Real Madrid-trøjen i Champions League mod Auxerre (Foto: AP)
 

Derefter vendte Mourinho sig rundt til junior-spilleren Juan Carlos, da følgende ordveksling fandt sted.

Mourinho: Hvor gammel er du?
- 19, svarede Carlos.
Mourinho: Vil du spille for Real?
- Ja, svarede Carlos.
Mourinho: Hvis jeg beder dig om at varme op, vil du så gøre det?
- Ja, det vil jeg, svarede Carlos.

Derefter blev Juan Carlos garanteret en plads på bænken i den efterfølgende kamp, inden Mourinho vendte sig tilbage til Leon.

- Du kommer til at se kampen på tv. Jeg vil have spillere, der dør for Real Madrid. Hav det sjovt foran tv-skærmet, sagde Mourinho ifølge Dudeks bog.

Pedro Leon forlod Real Madrid i 2013 efter bare seks kampe på tre år. Nu spiller den 29-årige for Getafe.

José Mourinho og hustruen Matilde 'Tami', der bestemmer i kulissen, og parrets to børn, José og Matilde. (Foto: AP) Sport Her er kvinden, der styrer tøffelhelten Mourinho

Reserverne festede også med: Ricardo Costa, reservekeeper Nuno, José Bosingwa og Dmitri Alenichev. 
(Foto: All Over) Sport Mourinhos CL-vindere: Se hvad der blev af dem

Haha, se Mourinho pudse sko:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

35 kommentarer
Vis kommentarer