Afslører under pokerspil: Jeg skifter til Barcelona

Under et stort spil poker kom offensivspilleren fra Santos Lucas Lima til at tale en smule over sig. Kontrakten kan dog først skrives under om en uges tid.

Følg Spansk fodbold

Den brasilianske landsholdsspiller Lucas Lima har bekræftet, at han skifter fra Santos til Barcelona på en fri transfer til januar. Det skete under et spil poker med landsholdskammeraten Neymar, hvor der var 50 personer til stede.

Det skriver det brasilianske medieGloboestporte.

Historien er også blevet samlet op af ESPN Brasil, der kan fortælle, at den 26-årige spiller har skrevet under på en aftale helt frem til 2023, som giver ham 30 millioner kroner om året. Aftalen kan dog først blive underskrevet 1. juli i forhold til FIFAs regelsæt.

I Santos er spillerne allerede indstillede på, at deres holdkammerat skifter væk, og Bruno Henrique er blevet citeret for at sige, at han håber det bedste for Lucas Lima, som han kalder en kvalitetsspiller.

- Han bliver super glad for den klub, som han skifter til. Vi kommer til at savne ham, men livet går videre. Vi ønsker ham en masse held og lykke i Barcelona, siger Henrique.

Offensivspilleren har også været rygtet til andre storklubber som Bayern München samt Barcelonas evige rivaler fra Real Madrid.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby