Annonce:
Annonce:

Afsløring: Kjær bliver dyreste forsvarer nogensinde

Simon Kjær koster Sevilla 13 mio. euro – 97,5 mio. kr., men prisen kan stige til mere end 100 mio. kr., hvis Sevilla vinder titler og kvalificerer sig til Champions League – danskeren bliver den dyreste forsvarsspiller nogensinde i Sevilla

Annonce:
Følg Fodbold

Landsholdets anfører Simon Kjær står foran et nyt, stort fodbold-eventyr.

Fenerbahce og Sevilla er – ifølge Ekstra Bladets oplysninger - omsider blevet enige om handlen, der sender den 28-årige dansker på en fire-årig aftale med den spanske storklub.

Den tyrkiske klub sælger den 28-årige dansker for 13 mio. euro – 97,5 mio. kr., men beløbet kan stige til mere end 100 mio. kr., hvis Sevilla vinder titler eller kvalificerer sig til Champions League.

Sevilla, der har vundet Europa League fem gange de seneste 11 sæsoner, mener det alvorligt med oprustningen forud for sæsonen. Med indkøbet af Simon Kjær som en central lederfigur til forsvaret, gør klubben den danske landsholdskaptajn til historiens dyreste forsvarsspiller i Sevilla.

Annonce:

doc6ulq3kivmflbvw28nnu.jpg
Simon Kjær ventes ifølge spanske pressekilder tirsdag at rejse til Sevilla for at gennemgå det obligatoriske lægetjek og få de sidste formaliteter på plads i klubben, der skal spille Champions League-kvalifikation senere i august.

En offentliggørelse af handlen ventes sandsynligvis først at falde på i løbet af onsdagen, når alle formaliteter er forhandlet på plads..

Som Ekstra Bladet afslørede i sidste uge har kontakten mellem Sevilla og Fenerbahce stået på et stykke tid. Tyrkerne har været svære at forhandle med, fordi klubben har stået fast på en pris i omegnen af 100 mio. kr. hvis klubben skulle sælge Simon Kjær, der har været en leder- og nøglefigur i to sæsoner Fenerbahce. Med danskeren på holdet har Fenerbahce lukket halvt så mange mål ind, som når han har været ude med skader og karantæner.

Annonce:

Med skiftet til Sevilla kan Simon Kjær måske få opfyldt ambitionen om at spille Champions League i den kommende sæson. Sevilla skal i august spille den afgørende kval-runde om at komme i gruppespillet efter holdets fjerdeplads i den seneste sæson.

Sevilla har oprustet voldsomt til den kommende sæson, hvor Nolito er hentet i Manchester City, Sebastien Corchia er kommet til fra Lille, Éver Banega er hentet i Inter, Luis Muriel er købt i Sampdoria, mens klubben samtidig er ved at hente Jesus Navas hjem fra Manchester City.

Her scorer en anden dansker for Sevilla:

Klub afslører: Her er Zlatans store ønske

Million-transfer meldes klar: Nu siger fansene farvel

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: