Annonce:
Annonce:

Afviser kontrakt-rygte: - Komplet bullshit!

Braithwaite og agenten benægter, at et skifte til sommer skulle være en indføjet detalje i kontrakten med Barcelona

Annonce:
Følg Fodbold

Barcelona ville have skrevet en klausul ind i kontrakten, der gav dem mulighed for at sælge Martin Braithwaite videre allerede til sommer. Det blev der i hvert fald skrevet om i danske såvel som spanske spalter.

Men det passer ikke, lyder det nu fra hovedpersonen selv og agent Hasan Cetinkaya, der dementerer den snak over for BT.

- Det er komplet bullshit. Selvfølgelig har hverken Martin eller jeg skrevet under på, at han skal væk igen til sommer. Der er en frikøbsklausul på ham, og den har alle læst om, tror jeg, lyder det fra Cetinkaya.

Den omtalte frikøbsklausul har der ganske rigtigt også været snakket en del om, da den var sat til astronomiske 2,2 milliarder kroner

Braithwaite vil kategorisk afvise de bredt spredte rygter om kontraktens indhold. Foto: Tariq Mikkel Khan
Braithwaite vil kategorisk afvise de bredt spredte rygter om kontraktens indhold. Foto: Tariq Mikkel Khan

Annonce:

Abidal uenig med Setien
Ifølge BT er både Braithwaite og Cetinkaya mærkbart irriterede over spredningen af sommersalgs-rygterne, der blandt andet indebar, at sportsdirektør Eric Abidal kun var gået med til træner Quique Setiéns ønske om at hente den hurtige vestjyde, hvis den førnævnte klausul blev en del af aftalen.

Klausul-snakken blev udbredt torsdag i sidste uge, hvor Braithwaite officielt blev præsenteret på Camp Nou. På det tidspunkt var stemningen da også mere skeptisk over for signingen af Braithwaite.

Efter lørdagens kamp mod Eibar er skeptikerne blevet enten færre eller mere tavse. I hvert fald var der enstemmighed på holdet og i trænerstaben om, at nytilkomsten af Martin Braithwaite så ud til at være en rigtig god idé.

- Braithwaite gjorde meget mere, end jeg havde forventet. For at være ærlig så tror jeg, at vi har lavet en ekstraordinær signing, lød det fra Setíen. Og lige så begejstret var holdkammerat Ivan Rakitic.

Annonce:

- Han er en meget stærk spiller, der går dybt i banen, og det manglede vi måske lidt. Han er en spiller, der vil tilføje meget til holdet. Jeg var glad for, at han kom til, fordi han er en god fyr, lød det fra kroaten.

Se her, hvordan Braithwaites første træning gik. Video/redigering: Nikolaj Høier/Mikkel Cramon

Braithwaite kom ind med godt 20 minutter igen og formåede at være involveret i begge de to mål, der faldt efter hans indtræden. Først kommer han på kant af sin mand i venstre side og serverer et mål for Messi med en assist, der grundet et strejf af målmandshandsken kun kommer til at tælle i hjertet, tilsyneladende ikke i statistikkerne.

Kort efter satte han hurtigt sin mand og kom fri til en afslutning, hvis ripost blev eksekveret ud i en scoring til 5-0 af brasilianske Arthur.

Barcelona skal i midtugen møde Napoli på udebane, men da Braithwaite ikke er spilleberettiget til Champions League, bliver weekendens tur til Bernabeu næste mulighed for spilletid for danskeren.

Braithwaite mister assist - tæller ikke!

OB's fiaskokurs fortsætter

Annonce:

Hyldes i Barcelona: - Han vandt Camp Nou

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: