Agent afslører: To klubber med milliard-bud til Real

To unavngivne Premier League-klubber har efter sigende fået afvist bud i omegnen af 1,1 milliarder kroner for Real Madrids Marco Asensio, fortæller spillerens agent

Med 52 kampe og 11 mål har Marco Asensio haft en gennembrudssæson i Real Madrid i denne sæson, og han er netop blevet belønnet med en udtagelse til det spanske landshold til sommerens VM-slutrunde.

Men på trods af stærke præstationer har han haft svært ved at bide sig fast i startopstillingen, hvor der er mange andre stjerner om buddet.

Det har flere klubber efter sigende fået øjnene op for, og den 22-årige spaniers agent, Horaco Gaggioli, afslører nu, at Real Madrid har afvist flere enorme bud på Asensio. Det fortæller han til Cadena SER ifølge AS.

- Real Madrid har modtaget to bud på Marco Asensio på omtrent 1,1 milliarder kroner, men klubben har afvist begge bud. Han har en stor fremtid i vente, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billederne

Marco Asensio krammer med Cristiano Ronaldo efter scoring. Foto: AP
Marco Asensio krammer med Cristiano Ronaldo efter scoring. Foto: AP

To gange har Real Madrid afvist bud på 1,1 milliarder på Marco Asensio. Foto: AP
To gange har Real Madrid afvist bud på 1,1 milliarder på Marco Asensio. Foto: AP
 

Gaggioli ville ikke fortælle, hvilke klubber der havde forsøgt at hente offensivspilleren, men afslørede, at det var to Premier League-klubber.

Asensio har en frikøbsklausul på knap 5,25 milliarder kroner.

De 50 bedste spillere i FIFA bliver her kåret. Sport og Spil Stor FIFA-kåring: Disse 50 spillere er de bedste at spille med

Agger er ganske imponeret over det, Sadio Mané, Roberto Firmino og ikke mindst Mohamed Salah (foto) har udrettet i denne sæson. Trioen har scoret hele 90 mål i sæsonen. Salah har lavet svimlende 44, Firmino 27 og Mané 19. Foto: AP Sport og Spil Agger før GIGA-finalen: Derfor tror jeg på Liverpool

Spansk fodbold Nu er der krig: Det er respektløst, Barcelona!

35 kommentarer
Vis kommentarer