Annonce:
Annonce:

Agent bekræfter: Her er Laudrups aftale med Barca-kandidat

Danske Michael Laudrup bliver sportsdirektør i FC Barcelona, hvis Jordi Majo vinder præsidentvalget den 18. juli. Det bekræfter agent Bayram Tutumlu

Michael Laudrup skal være sportsdirektør i Barcelona, hvis Jordi Majo vinder valget (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup skal være sportsdirektør i Barcelona, hvis Jordi Majo vinder valget (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold

Michael Laudrup kunne ikke blive enig med Lekhwiya om en aftale, der kunne holde danskeren i Qatar-klubben endnu et år, og nu ligner det, at der i stedet er spændende nyt på vej for den danske legende.

Den 18. juli afholdes der præsidentvalg i FC Barcelona, og på et pressemøde fortalte kandidat Jordi Majo, at danske Michael Laudrup vil få en rolle som sportsdirektør i klubben, hvis det lykkes at vinde præsidentvalget.

Og nu bekræfter Bayram Tutumlu, at Michael Laudrup har en aftale med Jordi Majo.

- Det er sandt. Han har skrevet under på en aftale, så han bliver sportsdirektør, hvis han (Jordi Majo, red.) vinder præsidentvalget. Han vil få ansvaret for alt det sportslige i Barcelona. Fra akademiet til førsteholdet, siger Bayram Tutumlu til tipsbladet.dk.

Præsidentkandidat vil have Laudrup til Barcelona

Annonce:

Michael Laudrup meddelte tidligere på ugen, at han alligevel ikke ville forlænge sin kontrakt med Qatar-mandskabet Lekhwiya. Dengang sagde han:

- For et par uger siden sagde jeg, at jeg gerne ville gøre arbejdet færdigt med Champions League for Lekhwiya efter sidste års supersæson. Desværre var der ting vedrørende kontrakten, som vi ikke kunne blive enige om, og derfor fortsætter jeg IKKE i Qatar, sagde Michael Laudrup.

- Jeg tager derfra med mesterskabet, pokaltitlen, kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som Årets Træner i Qatar 2014, så på det faglige er jeg mere end tilfreds.

Nu lader det til, at der var mere end en grund til at stoppe samarbejdet i Qatar. Som en fri mand har Laudrup kunne smide sit navn ind i det altid interessante præsidentkapløb i FC Barcelona.

Laudrup: Derfor sagde jeg farvel og tak

Annonce:

Michael Laudrup spillede fem år i FC Barcelona, inden han skiftede til ærkerivalerne fra Real Madrid. Men Laudrup har stadig - modsat andre, der har lavet et sådan skifte - et godt navn i FC Barcelona, hvor han spillede på hold med nogle store legende som Romario, Pep Guardiola og Ronald Koeman. Og Andoni Zubizarreta, der er tidligere sportsdirektør.

Det, der kan blive et problem, er, at Jordi Majo ikke regnes for at være blandt favoritterne, fordi tidligere præsident Joan Laporta stiller op og er blandt favoritterne. Det samme gør nuværende præsident Josep Maria Bartomeu, der er favorit - han overtog posten efter Sandro Rosell.

Med Michael Laudrup i ryggen kan meget dog ændre sig, og det skal blive spændende at se, hvordan det stiller Jordi Majo.

Husker du Laudrups Barcelonas Dream Team: Her er de i dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: