Agent: Cristiano koster 3.000.000.000

Jorge Mendes er agent for Cristiano Ronaldo, og han fastholder, at verdens bedste fodboldspiller ikke forlader Real Madrid. Hvis han skulle, ville han også koste over tre millarder kroner

Cristiano Ronaldo er en dyr herre (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo er en dyr herre (Foto: AP)

Med jævne mellemrum dukker der historier om Cristiano Ronaldo og en mulig retur til Manchester United op, men det kan superstjernens tidligere klub og alle andre eventuelle bejlere godt glemme. Hans agent, Jorge Mendes, fastholder, at Ronaldo ikke forlader Real Madrid, og selv hvis han gjorde, ville der nok næppe være mange, der havde råd.

Snyd med Neymar - Barca-boss i retten

- Hvis klubben af en eller anden grund valgte at sælge ham i morgen for 300 millioner pund (ca. tre milliarder kroner, red.), skulle nogen betale, siger agenten i et interview med BBC.

Det ville være noget af en stigning i forhold til hans transfer til Real Madrid i 2009. Dengang gik han for 80 millioner pund, altså under en tredjedel af Mendes' påståede pris. Men den slags udskrivninger er også kun på sin plads, synes agenten. Han er nemlig ikke bange for at tage store ord i sin mund og kalde Ronaldo alle tiders største sportsmand.

Ny United-spiller troede, det var en joke

- Han er den bedste spiller i verden nogen sinde. Han er den bedste sportsmand nogen sinde, så man kan ikke sammenligne, for det er umuligt at finde nogen som ham, lyder det.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter