Alle Real Madrid-spillere i karantæne: Positiv test på træningsanlægget

Samtlige Real Madrid-spillere er blevet sendt i karantæne i 15 dage

Hele Zidanes trup er i karantæne. Foto: CRISTINA QUICLER/Ritzau Scanpix
Hele Zidanes trup er i karantæne. Foto: CRISTINA QUICLER/Ritzau Scanpix

Real Madrid lukker klubbens træningsanlæg ned, efter at en basketballspiller er blevet testet positiv for coronavirus. Det skriver den spanske journalist Guillem Balaque på Twitter.

I Real Madrid har klubbens fodboldhold, håndboldhold og basketballhold deres daglige gang på det samme træningsanlæg, og derfor har den positive test også en direkte konsekvens for Zinedine Zidanes tropper, selv om der altså ikke er meldinger om coronavirus på det stjernespækkede fodboldhold.

Samtlige Real Madrid-spillere er blevet sendt hjem i karantæne i minimum 15 dage og desuden testet for coronavirus. Det betyder også, at kongeklubben ikke kan spille opgøret mod Manchester CIty i Champions League på tirsdag.

I forhold til La Liga får det ikke nogen direkte konsekvens, da den kommende runde i forvejen er blevet aflyst. Det har det spanske fodboldforbund meddelt torsdag middag.

Real Madrid er på andenpladsen i La Liga med to point op til FC Barcelona.

OPDATERET KLOKKEN 12.28: Real Madrid har nu bekræftet i en meddelse på klubbens hjemmeside, at en basketballspiller er testet positivt, og at alle spillere er sendt i karantæne.

Landsholdets kampe mod Færøerne og England forventes aflyst
FC København spiller som planlagt: Ingen ændringer fra UEFA
Coronafrygten hviler over F1: - Som om vi er i en film