Alt er på plads: Her er Cristianos sidste ønske før skiftet

Økonomien er på plads i skiftet til Juventus, men tilbage står en særlig knude mellem Cristiano Ronaldo og Real Madrid, der begge er forfængelige. Ventetiden bruger portugsieren på at skrive under på en helt anden aftale

Følg Spansk fodbold

Kæmpe-transfer udskudt: Real hæver prisen på Cristiano

Alverdens medier fortalte sidste uge, at det blev lørdag, at Cristiano Ronaldo ville skifte fra Real Madrid til Juventus, men selvom intet er officielt endnu, så kommer skiftet til at ske. Det melder Torino-avisen Tuttosport stadig.

- Super-agent Jorge Mendes har klaret den næstsidste del af Juventus-aftalen for Cristiano Ronaldo. Det vil sige økonomien, skriver den lokale avis Tuttosport, der må formodes at have styr på detaljerne.

- Der er nu sagt ok fra Real Madrids side i forhold til at acceptere den gentlemans-aftale fra januar sidste år, der gør det muligt for Cristiano at forlade klubben for 100 millioner euro - 120 millioner euro inklusiv skat - og ikke for milliarder, så længe han forlader Spanien og ikke skifter til Paris SG eller de fem store engelske klubber, lyder det videre.

Cristiano Ronaldo er i øjeblikket på ferie på den græske ø Mykonos med kæresten Georgina Rodriguez og lille Cristiano Junior, og de ser ud til at hygge sig.

Hænger verdens bedste ud: - Min kone utro med træningspartner

TV-værter forbereder VM: Smider tøjet i Playboy

Cristiano Ronaldo i sin sidste kamp ved VM i Rusland. Foto: AP
Cristiano Ronaldo i sin sidste kamp ved VM i Rusland. Foto: AP

For et år siden var Ronaldo også på vej væk - læs analysen fra dengang her
Bag om Ronaldo-balladen: Derfor vil han væk - og her er mulighederne

Bliver straffet igen og igen: Derfor smider Ronaldo trøjen alligevel

Messi smadrer Ronaldo med uhyrlig indtjening: Tjener 186.000 i minuttet

Og mens mandagen byder på præsentationen af Emre Can i Torino, hvor han skriver autografer og får taget billeder ved stadion klokken 14.30, så går der ikke længe, før også Cristiano Ronaldo møder op i Fiat-byen.

- Stjernens landing i Torino kunne ske straks, men det er lidt forsinket og kommer til at ske i starten af ugen. Sandsynligvis tirsdag. Den sidste knude, der skal løses, og som Mendes arbejder på lige nu, det er spørgsmålet om, hvem der har ansvaret for skiftet. Cristiano ønsker at forklare offentligt, at valget om at forlade Madrid, er hans eget, lyder det i Tuttosport.

Og når Cristiano Ronaldo ankommer til Torino, så venter der ham en masse fysiske test. Juventus har således de seneste dage lagt billeder op på Twitter, der viser, hvordan truppen spillere bliver grundigt testet efter sommerpausen.

Artiklen fortsætter under billederne

Cristiano Ronaldo kunne have modtaget 750 millioner kroner om året i Kina, men sagde nej til en to-årig aftale. Foto: TATYANA MAKEYEVA / Ritzau Scanpix
Cristiano Ronaldo kunne have modtaget 750 millioner kroner om året i Kina, men sagde nej til en to-årig aftale. Foto: TATYANA MAKEYEVA / Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo og Real Madrid-præsident Florentino Perez dengang de var bedre venner. Nu venter alle i spænding på, hvad der står i pressemeddelelsen om skiftet. Foto: AP
Cristiano Ronaldo og Real Madrid-præsident Florentino Perez dengang de var bedre venner. Nu venter alle i spænding på, hvad der står i pressemeddelelsen om skiftet. Foto: AP

Tidligere storspiller giver ikke meget for Juventus' Ronaldo-planer

Juventus-ups i Kina! Ronaldo-klip afsløret

Mourinho lukker døren: - Ronaldo-skifte er forbudt

I Madrid fortæller den lokale sports-avis Marca, at Cristiano Ronaldo tidligere også har modtaget et bud fra Kina, hvor en klub ville give ham vanvittige 750 millioner kroner pr. sæson i en to-årig aftale.

Men Ronaldo har ikke været interesseret i at skifte til Kina, som store navne som Tevez, Hulk og Oscar tidligere har gjort det, for Ronaldo følte ikke ikke, at det sportslige niveau var højt nok.

I stedet skulle det være Cristiano Ronaldos plan at spille nogle år i Juventus, inden han slutter karrieren i USA.

Marca har i mandagens avis spurgt 11 spanske fodboldjournalister, om det er rigtigt at sælge Cristiano Ronaldo. To er i tvivl og kun to svarer nej. Den ene er Manolo Lama fra Cope.

- Der er ikke nogen fodboldspiller på markedet, der garanterer målene for de 100 millioner euro, som Real Madrid får. Hvis du siger farvel til en spiller, der har scoret 451 mål på ni år, det vil sige 50 mål om året, så er du skør, eller du er blevet uvenner med ham. Der er ikke andre forklaringer, lyder det fra Lama.

Også Anton Meana fra Cadena Ser siger, at salget er en dårlig idé, mens Manuel Bruna er fra Barcelona-baserede El Mundo Deportivo er en af de syv, der siger, at det er en god idé at sælge Ronaldo.

- Jeg ville sælge, fordi denne saga har varet så længe. Du må heller ikke glemme, at han er 33 år. Det virker til at være en gave at sælge til 100 millioner euro, siger Bruna.

Og mens alle altså blot går og venter på, at underskriften med Juventus bliver officiel for Ronaldo, så har han valgt at skrive under på en anden aftale uden for fodbolden.

Gazzetta dello Sport melder således, at Ronaldo netop har indgået en aftale med Avis Bellano, der er en kampagne for at fremme bloddonation. Ronaldo vil således optræde på busreklamer og være en del af små film, som skal gå viralt for at få folk til at donere blod, som Cristiano Ronaldo selv har gjort det i en årrække.

Foreløbig har Juventus blot bekræftet, at man 'overvejer forskellige muligheder på markedet', og det lader altså til at blive tirsdag, at Cristiano Ronaldo-skiftet bliver en realitet. Aktiemarkedet havde allerede i weekenden reageret positivt på rygterne, og Juventus' værdi er steget med halvanden milliard siden starten af sidste uge, hvilket er en stigning på 33 procent.

Og Ronaldo har angiveligt altid haft et særligt forhold til Juventus.

Tilbage i april scorede Ronaldo to gange i 3-0-sejren ude mod Juventus - deriblandt det helt utrolige saksespark og efterfølgende klappede selv Juventus-fansene af portugiseren.

- Det var et af mine bedste øjeblikke, da jeg modtog et helt stadions klapsalver. Det var en unik oplevelse. Jeg er meget begejstret og glad, for da jeg var barn kunne jeg godt lide Juventus og det faktum, at deres fans klappede, det rørte ved mit hjerte. Jeg vil gerne sige tak til alle de italienske fans, sagde Ronaldo dengang.

Ronaldo midt i kæmpe-transfer: Nu kan han blive realitystjerne

Advarsel! Stjernen deler årets klammeste sportsfoto

Cristiano chokerer i alderssnak: - Jeg er 23 år

Undgå betting-fælder: Her er spillene, du IKKE må hoppe på

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?