Alverdens storklubber flår i ham: Nu har mirakelmager valgt

Diego Simeones resultater i Atletico Madrid har gjort ham særdeles eftertragtet, og nu har træneren valgt sin klub til den kommende sæson

Diego Simeone har været en eftertragtet herre over det meste af fodboldeuropa, siden den argentinske træner overtog tøjlerne i Atletico Madrid og har ført byens næststørste hold til triumf efter triumf.

Et spansk mesterskab, en sejr i Europa League og to deltagelser i Champions League-finaler med Atletico Madrid er blandt de meritter, der har fået diverse fodboldbosser i Europas største klubber til at flå i træneren, for at lokke ham væk fra 'Atleti'.

Senest har Inter angiveligt tilbudt en monsterløn for at få 'El Cholo' til at føre milaneserne tilbage til storhed, men nu har Diego Simeone endegyldigt truffet sin beslutning om fremtiden:

- Jeg bliver her. Og jeg bliver, fordi denne klub har en lys fremtid, og fremtiden indeholder os alle sammen, lød det ifølge goal.com fra Diego Simeone, efter Atletico Madrids 3-1 sejr over Athletic Bilbao søndag.

Forkortet kontrakt
Spekulationerne om Diego Simeones fremtid i Atletico Madrid tog for alvor til efter sidste års nederlag på straffespark til Real Madrid i Champions League-finalen.

Efter den skuffelse barberede 'El Cholo' nemlig to år af kontrakten med sin arbejdsgiver, således aftalen blot løver frem til næste sommer. Hvad der skal ske derfra er fortsat uvist, men Diego Simeone slår fast, at han bliver kontrakten ud og dermed er med til at indvie Atleticos nye stadion, Wanda Metropolitano Stadium, efter sommer.

- Nu er sæsonen slut, og mandag (i dag, red.) vil jeg mødes med klubledelsen for at diskutere fremtiden. Vi har alle klubbens interesse for øje, og vi skal tale om, hvordan klubben skal vokse. Holdets base er solid, og vi har været i stand til at skabe ekstraordinære resultater de seneste seks år. Vi fantastiske nye stadion, som vi indvier til september vil skabe endnu videre rammer, og vi skal alle træde et skridt frem for at opfylde rammerne, sagde Diego Simeone på pressemødet.

Udover den seneste tids rygter om et job i Inter har Diego Simeone været sat kraftigt i forbindelse med klubber som Chelsea, Manchester United og AC Milan. Men bejlerne må altså vente til næste sommer, hvis argentineren skal lokkes fra Madrid.

Champions League Blændende scener før CL-brag: 'Har ikke set dem så vilde i 50 år'

Champions League Real reddet: Drømmefinale i vente

Spansk fodbold Ronaldo lyn-bomber mesterskabet til Real

Spansk fodbold Barça missede mesterskabet: Nu udpeger træneren problemet

Foto: AP Spansk fodbold Hjulsager scorer sit første mål i spansk fodbold