Annonce:
Annonce:

Alvorlige problemer: Kræver 210 millioner fra Cristiano

Real Madrids Cristiano Ronaldo skal betale 210 millioner kroner i bøde som følge af manglende skattebetaling inden 15. juni. Ellers venter en retssag for ham

Annonce:
Følg Fodbold

Cristiano Ronaldo har længe været indblandet i en skattesag i Spanien, hvor de spanske skattemyndigheder har anklaget portugiseren for at have snydt dem for 110 millioner kroner. I den forbindelsen har Ronaldo tilbudt at betale stort set hele beløbet, han skylder.

Men det vil skattemyndighederne i Spanien ikke være med til. De kræver op mod 210 millioner kroner - altså næsten det dobbelte. De kommer op på tallet som følge af det oprindelige beløb plus bøder og renter.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Det beløb, som skattemyndighederne kræver, skal Ronaldo nu betale inden 15. juni eller blive en del af en retssag, når han kommer tilbage fra VM i Rusland. Her kan han ifølge avisen forvente at anklagerne vil gå efter en fængselsstraf på otte år til Ronaldo.

Annonce:

Dette kan måske være med til at forklare, hvordan det kunne være, at Ronaldo var så kold efter Champions League-finalen, hvor han udtalte, at der ville komme en nyhed fra ham om få dage. Her har der været spekuleret i, at Ronaldo ikke føler, at klubben har været støttende nok.

Portugiseren havde angiveligt håbet på, at Real Madrid ville betale bøden i forbindelsen med en ny kontrakt, hvor pengene ville blive overført som en slags bonus. Det ville klubben tilsyneladende ikke være med til, da det ville betyde, at man lavede det dårligt eksempel i fremtidige situationer.

Vraget FCK'er: - Fik ikke chancen

Helt skørt: Reals holdfoto afslører uventet detalje

Ronaldo ramt af storhedsvanvid: Opkald Champions League efter mig!

Klar til bunker af kaviar: Så meget tjener Schmeichel

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: