Ancelotti efter nedslagtning: Værste kamp i min tid

Carlo Ancelotti var en ærlig mand efter lørdagens ydmygende 4-0 nederlag til Atletico Madrid

Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, var tydeligt rystet oven på det gigantiske nederlag til Atletico Madrid lørdag eftermiddag. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, var tydeligt rystet oven på det gigantiske nederlag til Atletico Madrid lørdag eftermiddag. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

Real Madrid løb ind i en sjælden lussing, da Atletico Madrid vandt lørdagens derby med hele 4-0.

En passiv indsats fra Champions League-vinderne var med til at sætte de flyvende værter i gang, der for anden gang på kort tid sejrede over lokalrivalerne.

Der var ingen kære Madrid-mor, da Atletico hjemme slagtede 'storebror' Real i lørdagens Madrid-derby. (Foto: AP) Spansk fodbold Ydmygelse: Saksesparksperle sænker Real i Madrid-derby

Efter opgøret var det da også en tydeligt irriteret Carlo Ancelotti, der stod ansigt til ansigt med pressen. Han understregede, at kampen var den værste i hans tid som Real Madrid-træner, mens præsentationen savnede attitude:

- Alt gik galt i dag. Denne kamp er meget let at analysere, for Atletico var bedre end os overalt på banen i dag. Vi spillede skidt, men jeg vil ikke lade mig påvirke for meget af denne kamp. Den var forfærdelig, og klart den værste i den tid, jeg har været i klubben, siger Carlo Ancelotti til MARCA og fortsætter:

Fernando Torres lader ikke til at give meget for den kritik, der rammer Barcelonas Luis Suárez. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza) Spansk fodbold Torres forsvarer udskældt Barcelona-stjerne

- Det værste ved kampen var spillernes attitude. Den manglende vilje til at vinde, var ikke god. Det giver ikke mening. Vi har vundet VM for klubhold samt Champions League med dette hold, og er man klar, skal man ganske enkelt være klar til at spille, slutter en vred Ancelotti.

Real Madrid fører fortsat Liga BBVA med fire points ned til FC Barcelona og Atletico Madrid på de efterfølgende pladser.

0 kommentarer
Vis kommentarer