Ancelotti: Har ikke råd til at tabe hovedet

Carlo Ancelotti bevarer roen på trods af det formdyk, som Real Madrid har befundet sig i siden årsskiftet

Foto: AP
Foto: AP

Carlo Ancelottis Real Madrid-mandskab har haft svært ved at finde melodien i 2015.

Klubben har mistet førstepladsen i den spanske liga, og de var samtidig tæt på at blive slået ud af Champions League, da de på hjemmebane tabte 3-4 til tyske Schalke 04 i den forgangne uge.

Det har sat gang i spekulationer omkring, hvorvidt Carlo Ancelotti kunne blive præsenteret for en fyreseddel, hvis Real MAdrid ender med at indkassere et nederlag til FC Barcelona, når de to hold tørner sammen i næste uge.

Hovedpersonen selv bevarer dog roen, og han lader sig hverken gå på af spekulationerne eller buh-råbene fra tribunerne.

- Jeg har ikke snakket med spillerne omkring min fremtid i klubben, fordi jeg har vigtigere ting at tage mig til, siger Carlo Ancelotti til Football-Espana.

- Jeg har ikke brug for at spillerne står frem og støtter mig offentligt, for jeg ser deres støtte til mig hver dag på træningsbanen. Jeg har brug for mine spillere arbejder sammen.

Her scorer Bayern det hurtigste CL-mål  nogensinde

- Jeg lader mig ikke gå på af buh-råbene. Jeg har levet for længe på denne planet til at lade mig gå på af den slags, men jeg er nødt til forbedre mit arbejde, når der bliver buhet. Jeg har det dog godt her i klubben.

- Jeg har en kontrakt som løber frem til 2016, og jeg gået ind til dette formdyk med oprigtighed i sindet. Vi befinder os i en position, hvor vi ikke har råd til at tabe hovederne.

- Real Madrid er Real Madrid, og det betyder, at jeg er træner for den største klub i verden. Det betyder, at når man træner den største klub i verden, så står man også overfor den største mængde kritik i verden.

- Det er en ære for mit vedkommende, lyder det fra Carlo Ancelotti, som søndag står overfor Levante i den spanske La Liga.

Her er alle målene fra Schalkes 4-3-sejr forleden

1 kommentar
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere