Ancelotti langer ud: Noget helt galt i Real Madrid

Carlo Ancelotti mener, at der er noget, der bliver gjort helt ekstremt dårligt i Real Madrid

Carlo Ancelotti slår fast, at noget bliver gjort ekstremt dårligt i Real Madrid (Foto: Allover)
Carlo Ancelotti slår fast, at noget bliver gjort ekstremt dårligt i Real Madrid (Foto: Allover)

Real Madrid ser allerede nu ud til at have mistet chancen for at vinde det spanske mesterskab i denne sæson, og en af grundene til fiaskoen i ligaen er, at klubben har været ramt af mange skader.

Sergio Ramos, Gareth Bale, Marcelo og Karim Benzema er blandt de stjerner, der igen og igen har siddet ude med skader, og det har kostet. Det mener den tidligere cheftræner Carlo Ancelotti.

- Der er noget helt galt. Disse fakta viser, at noget bliver gjort ekstremt dårligt, siger Ancelotti til Sina Sports ifølge Marca.

- Siden starten på sæsonen har der været 22 muskelskader i Madrid. I kan drage jeres egne konklusioner, men i en klub som Real Madrid, så er den situation ikke normal, siger Ancelotti.

- Real Madrid er nødt til at kigge indad og analysere deres fejl og få dem løst. Jeg er sikker på, aT Zidane og spillerne også gør det, siger Ancelotti.

Carlo Ancelotti sender en hård bemærkning lige i hovedet på Real Madrid (Foto: Alloverpress)
Carlo Ancelotti sender en hård bemærkning lige i hovedet på Real Madrid (Foto: Alloverpress)
 

Se også: Messi og Ronaldo-debat førte til bizart mord

Se også: 1-2-3-4-5-6: Går Ronaldo over stregen igen?

Carlo Ancelotti peger også på, at det var disse fysiske skavanker, som Cristiano Ronaldo hentydede til, da han talte om, at de havde ligget et'er, hvis alle var på hans niveau.

- Han talte om sine holdkammeraters fysiske problemer. For der har været for mange skader til Real Madrid-spillere, og det skete også i min sidste sæson, siger Ancelotti.

Real Madrid ligger med ti kampe igen 12 point efter førende Barcelona, mens man i aften formentlig spiller sig videre i Champions League, hvor man til hjemmekampen i 1/8-finalen har 2-0 med fra udekampen i Rom.

Cristiano Ronaldo spillede måske sæsonens bedste kamp i første opgør i Rom:

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere