Ancelotti om blødhed: Simpelthen ikke sandt

Carlo Ancelotti afviser kritikken om, at han ikke skulle være hård nok overfor Real Madrid-spillerne

Carlo Ancelotti vil ikke finde sig i at kaldes blød (Foto: AP)
Carlo Ancelotti vil ikke finde sig i at kaldes blød (Foto: AP)

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er en presset mand for tiden.

For selvom både det spanske mesterskab og en Champions League-titel stadig er muligt, har resultaterne og spillernes indsats været svingende. Derfor har flere spanske medier spekuleret i, at klubbens præsident skulle være parat til at fyre italieneren.

Se også: Godt skifte: Krohn-Dehli hentet til storklubs startopstilling

Et af kritikpunkterne i pressen har været, at Ancelotti ikke skulle være hård nok overfor spillerne. Men det afviser træneren selv.

- Forholdet til spillerne er det vigtigste overhovedet. Det er vigtigere end mit forhold til præsidenten. Hvis der ikke er en god dynamik med spillerne, er jeg færdig. Nogle kalder det måske venskab. Jeg kalder det respekt, selvom jeg kan lide at grine og joke med dem. Intelligente mennesker ved, hvornår det er tid til at være seriøs. Jeg bliver vred, når folk siger, at jeg er for blød. Det er simpelthen ikke sandt, siger Ancelotti til La Gazzetta dello Sport.

Se også: Ekspert efter blamage: Her går det HELT galt i Madrid

Næste opgave for Ancelotti og resten af Real Madrid er søndag aften, hvor de tager imod Levante i La Liga. Weekenden efter gælder det det længe ventede El Clasico-møde mod Barcelona.

Se alle målene fra Reals syv-måls-kamp mod Schalke:

1 kommentar
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere