Barca-jubel: Kræftsyg træner snart tilbage

Den kræftsyge Barcelona-træner er snart tilbage, siger klubbens sportsdirektør Andoni Zubizarreta

Tito Vilanova har grund til at smile. Ifølge Barcelonas sportsdirektør er den kræftramte træner snart tilbage på trænerbænken. (Foto: AP)
Tito Vilanova har grund til at smile. Ifølge Barcelonas sportsdirektør er den kræftramte træner snart tilbage på trænerbænken. (Foto: AP)

Han har været borte fra trænersædet i det meste af 2013, men nu lysner det endelig for Tito Vilonova. Barcelona-træneren, der ad flere omgange har været ramt af kræft returnerer snart fra New York, hvor han er i behandling, til Catalonien.

- Tito er på vej tilbage, og det er fantastiske nyheder.

- Det ser ud som om, at han er færdig med behandlingen i New York, og han vil selv beslutte, hvornår han er parat, siger klubbens tidligere målmand og nuværende sportsdirektør Andoni Zubizarreta til Canal+.

Se også: Kræftramt Barca-træner må holde ny pause Se også: Kræftramt Barca-træner må holde ny pause

Læs også:

Se også: Vild rekord af Messi i endnu en Barca-sejr

Meldingen om Vilanovas helbredsmæssige fremskridt vækker stor glæde i FC Barcelona - også hos vikaren i trænersædet, Jordi Roura, hvilket han udtrykte efter Barcelonas 3-1-sejr over Rayo Vallecano sent søndag aften.

- Jeg sagde, at jeg håber, dette er min sidste kamp, for det vil betyde, at Tito er tilbage.

- Jeg vil ikke modtage hyldest for, hvad der er sket, mens jeg har stået i spidsen for holdet. Vi gemmer evalueringen til sæsonens afslutning, lyder det fra den 45-årige vikartræner.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere