Luna: Derfor kan Mourinho-exit være sandt

Rygtet omkring portugiseren og Real Madrids gensidig opsigelse er muligvis sand, mener Luna Christofi

Mourinho ligner en mand, der forlængst er færdig i Real Madrid. (Foto: Andres Kudacki/AP)
Mourinho ligner en mand, der forlængst er færdig i Real Madrid. (Foto: Andres Kudacki/AP)

Radiostationen Cardena Ser fortalte søndag, at Jose Mourinho og Real Madrid allerede for 70 dage siden blev enige om at gå hver til sit, når indeværende sæson er færdigspillet.

Læs også:

Se også: Medie: Mourinho blev opsagt for 70 dage siden

Og ifølge Luna Christofi, der er Champions League-reporter for 3+ og bor i Spanien, er der sandsynligvis hold i historien.

- Cadena Ser er Spaniens førende radiostation og en af landets førende medier, og de plejer altid have ret godt styr på tingene. Værten for programmet ’Overliggeren’, hvor historien blev fortalt i går aftes, er meget infiltreret i fodboldverdenen og har virkelig et kildenetværk, der vil noget.

- Derudover kørte historien rent faktisk også kort før jul. Men om der er underskrevet en decideret aftale mellem de to parter, det ved jeg ikke. Men nu er det anden gang, at jeg hører det, så der er nok noget om det, fortæller den danske journalist til ekstrabladet.dk.

Læs også:

(Foto: AP) Spansk fodbold - 11. mar. 2013 - kl. 06:31 TV: Ny Ronaldo-opvisning i Real-sejr

Den spanske kongeklub har dog ikke meldt noget officielt ud, og der er formentlig en god forklaring på, hvorfor parterne heller ikke er gået hver til sit endnu.

- Hovedgrunden er, at så længe de er i Champions League, så er det fuldstændig ligegyldigt med alt andet. Så længe de er i den turnering, så er der ingen grund til at skilles. Men der er nok ikke nogen tvivl om, at der har været tale om det, siger Luna Christofi og fortsætter:

- Men lad os nu sige, at de havde skilt sig af med ham. Hvad skulle Real Madrid så have gjort - for hvilken træner finder man lige midt i sæsonen. Og hvor skulle Mourinho gå hen. For begge parter har det nok været meget mageligt at køre videre og håbe på, at Champions League-trofæet ryger til Bernabeu i år.

Real Madrid slog i sidste uge Manchester United ud af Champions League, mens man i den hjemlige liga halser hjælpesløst efter rivalerne fra FC Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer