Real-stjerne i retten 10 timer før storkamp

Karim Benzemas sindssyge opførsel i Madrid kan koste ham topkampen mod Spanien i VM-kvalifikationen

Karim Benzema har scoret 13 mål i foreløbig 32 kampe denne sæson for Real Madrid. (Foto: AP)
Karim Benzema har scoret 13 mål i foreløbig 32 kampe denne sæson for Real Madrid. (Foto: AP)

Den tordnende vigtige VM-kvalifikationskamp 26. marts mellem Frankrig og Spanien risikerer at blive uden én af største franske stjerner, Karim Benzema.

Real Madrid-angriberen er nemlig blevet indkaldt til retsmøde i Madrid samme dag - 10 timer inden kickoff i Paris, hvor han står tiltalt for at have kørt 216 km/t, hvor man maksimalt må køre 100 km/t.

Vanvidskørslen skete 3. februar i den spanske hovedstad, og retten i Madrid meddeler endvidere, at datoen ikke står til at ændre.

Ikke overraskende står angriberen til at miste sit kørekort samt en bøde.

Læs også:

Se også: Real Madrid-stjerne i vanvidskørsel

Foreningen for trafikofre i Spanien rejste omgående skarp kritik af spilleren og har anmodet Real Madrid om at straffe sin spiller.

- Heldigvis skete der ikke noget, men klubben bør overveje, at det kunne være endt meget alvorligt. Real Madrid burde ikke tillade spillerne at opføre sig på den måde, siger præsident Francisco Canes i en pressemeddelelse.

Det er anden gang, Benzema er taget i at køre for stærkt. I juni 2011 blev han stoppet af politiet på Ibiza. Dengang slap han med en mindre bøde.

Real Madrid har udtalt, at man ikke ønsker at kommentere på episoden, før der er faldet dom i sagen.

Nicklas Bendtner stod i en tilsvarende situation for et år siden i forbindelse med sagen om påstået hærværk i Newcastle. Dengang lykkedes det at få udsat retsmødet, så han kunne deltage i landsholdssamlingen forud for venskabskampen mod Rusland.

Frankrig møder Georgien 22. marts, mens Spanien møder Finland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere