Barca-præsident: Vi savner vores træner

Sandro Rosell indrømmer, at Tito Vilanova er savnet i FC Barcelona

Tito Vilanova er stadig i New York, hvor han i december blev opereret for sin kræftsygdom. (Foto: AP)
Tito Vilanova er stadig i New York, hvor han i december blev opereret for sin kræftsygdom. (Foto: AP)

Barcelona-træner Tito Vilanova befinder sig stadig i New York, hvor han bliver behandlet for sin kræftsygdom, så i fraværet står assistentræner Jordi Roura i spidsen for stjernerne på Camp Nou.

Men cheftræneren er hårdt savnet i klubben, der i aftes blev sendt ud af Copa del Rey af de bitre rivaler fra Real Madrid, endda på Camp Nou.

- Uden at tage noget fra det arbejde, som resten af trænerstaben leverer, så er der ingen tvivl om, at vi savner Tito Vilanova. Han er vores træner, vores leder, siger Barcelona-præsident Sandro Rosell til Canal Plus.

Læs også:

Se også: Ronaldo-ros efter pokaltriumf: Han er verdens bedste

Præsidenten tager nu over til Vilanova i USA. Barca-træneren blev opereret, og nu vil Rosell se, hvordan hans cheftræner har det.

- Forestil dig en institution, en virksomhed, en fabrik uden sin øverste chef. Det er vigtigt, at vi finder ud af, hvordan han har det.

- Intet er vigtigtere end hans helbred. Det er vigtigere end enhver kamp, sejr eller trofæ, som vi vil vinde, lyder det fra Rosell, der formentlig gerne ville have vundet Copa del Rey, men som sagt måtte se sin klub sendt ud af Real Madrid med 3-1 i aftes og samlet 4-2.

Se mere:

Se også: Ronaldo og Real uddelte bøllebank

Barcelona er også i overhængende fare for at blive sendt ud af Champions League i ottendedelsfinalen til AC Milan. Cataloniens stolthed tabte det første opgør på San Siro med 2-0. Returopgøret spilles i næste uge.

Lørdag mødes holdene Real Madrid og Barcelona igen - denne gang i ligaen og på Santiago Bernabéu. FC Barcelona fører La Liga suverænt med hele 16 point ned til Real. Mellem rivalerne ligger Atletico Madrid, der har fire point ned til Real og 12 op til Barcelona.

1 af 2 Sandro Rosell tager til New York i denne uge for at tjekke op på Vilanova. (Foto: AP)
2 af 2 Tito Vilanova er stadig i New York, hvor han i december blev opereret for sin kræftsygdom. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere