Ronaldo-ros efter pokaltriumf: Han er verdens bedste

Real Madrid er klar til Copa del Rey-finalen, efter Barcelona fik hjemmebane-klø af den sprudlende portugiser

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo bliver hyldet af sine holdkammerater, efter han tirsdag aften sænkede FC Barcelona i den spanske pokalturnering.

Den portugisiske spiller scorede to af hovedstadsklubbens mål i 3-1-sejren på den svære udebane Camp Nou i Barcelona. En sejr, der betyder, at Real Madrid nu er i finalen i Copa del Rey.

- Jeg har altid sagt, at han (Ronaldo, red.) er den bedste i verden, og han leverer altid varen i de her kampe, lyder det fra Real Madrids anfører, Sergio Ramos.

Ronaldo har nu scoret i de seneste seks "El Clasicos" på Camp Nou. Det er desuden første gang i mere end et årti, at Barcelona taber til Real Madrid på hjemmebane med to mål.

Læs også:

Se også: Casillas styrede Mourinhos pressemøde

Også Real Madrids målmand Iker Casillas roser Ronaldo.

- Det var en meget stærk præstation, og vi var fantastiske i forsvaret. Cristiano var fænomenal. Det var en toppræstation, og vi fortjener at være i finalen, lyder det fra Casillas ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Cristiano er en afgørende spiller for os. Men hele holdet leverede en fremragende indsats. Han har ikke bare vist sine evner i denne kamp, men også i andre Clasicos, tilføjer Madrid-målmanden.

Se mere:

Se også: Skuffelse i Barca-lejren

Real Madrid håber nu på, at holdet kan gentage succesen i weekenden, når de to storklubber igen mødes. Denne gang i ligaen på Santiago Bernabeu i Madrid.

Barcelonas assistenttræner, Jordi Roura, erkender, at Madrid spillede godt i angrebet, mens Barcelona lavede fejl i forsvaret. Han mener dog, at holdet blev snydt for to straffespark i løbet af kampen.

- Vi er nødt til at glemme det her nederlag så hurtigt som muligt, siger Jordi Roura.

Assistenttræneren, som styrer Barcelona-mandskabet, mens cheftræner Tito Vilanova kommer sig efter en halsoperation, retter nu fokus mod ligaen og Champions League.

Barcelona har et stort forspring til efterfølgerne i La Liga, mens holdet er mere presset i den europæiske turnering. Barcelona tabte for seks dage siden overraskende 0-2 ude til AC Milan i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere