Skuffelse i Barca-lejren

Skuffelsen var tydelig hos en fåmælt Barca-træner efter Real Madrids overraskende magtdemonstration

Når man ikke har noget fornuftigt at sige efter et ydmygende nederlag, så kan man lige så godt slå op på side ét i trænernes kliché-håndbog og tage de første og bedste citater.

Det var, hvad FC Barcelonas midlertidige træner, Jordi Roura, gjorde efter 1-3-nederlaget til Real Madrid.

- Det var ikke lige sådan, vi havde forventet, at kampen skulle udvikle sig, sagde Tito Vilanovas normale assistent til Canal Plus umiddelbart efter det svigende nederlag, og tilføjede en lykønskning til sine sejrsherrer.

Læs også:

Se også: Ronaldo og Real uddelte bøllebank

- Vi må sige tillykke til Real Madrid, og så må vi bare op på hesten og være klar til de sidste kampe, sluttede træneren, der for anden uge i streg måtte ud og forklare, hvorfor det gik så galt for det ellers så suveræne Barcelona-hold.

I sidste uge var det AC Milan, der uddelte bank til Barca med en knusende 2-0-sejr i Champions League, og i aften var det altså ærkerivalerne fra Real Madrid, der langede syngende lussinger afsted til den catalanske fodboldstolthed.

Læs også:

Se også: LIVE: Barca-Real

3-1 på to mål af Ronaldo i en kamp, hvor Barcelona blev fanget i Real Madrids omstillingshidsighed. Så kunne Barca-drengene trille den frem, tilbage og til side her fra og til træner Tito Vilanova vender tilbage fra sin kræftbehandling, som han for tiden gennemgår i New York.

Men lige lidt hjalp det. I aften på Camp Nou. Og i sidste uge på San Siro.

- Det var ikke engang en hård kamp, lød det da også fra den skadede førstemålmand i Madrid, Iker Casillas, der dermed fik gnedet ekstra salt i et åbent Barcelona-sår.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere