Ronaldo og Real uddelte bøllebank

Cristiano Ronaldo hovedaktør med to mål, da FC Barcelona tabte 3-1 i pokalsemifinalen

Ronaldo lavede to pinde, da Real Madrid bankede Barcelona ud af den spanske pokalturnering (Foto: AP)
Ronaldo lavede to pinde, da Real Madrid bankede Barcelona ud af den spanske pokalturnering (Foto: AP)

Så kan snakken om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller godt blusse op igen. Med to mål gav Cristiano Ronaldo sit bidrag til diskussionen, mens Lionel Messi stort set var usynlig, da Real Madrid spillede sig i den spanske pokalfinale, Copa del Rey.

Nederlag på Camp Nou. Chok! At måtte bøje sig md 3-1 til ærkefjender var nærmest pinligt og ydmygende, men samtidig også et logisk udtryk for, at Real Madrid var bedst, og ikke mindst at portugiseren, de elsker at hade i Barcelona, var banens bedste.

Han, Cristiano Ronaldo, havde scoret de seneste fem gange, han havde besøgt Camp Nou, og han holdt traditionen i hævd. Kun 13 minutter var der spillet, da han gled igennem i feltet, og i den direkte duel med Pique var han så hurtig, at spanieren så sig nødsaget til at tage ulovlige midler i brug.

Læs også:

Se også: LIVE: Barca-Real

Straffesparket tog han sig selv af på den mest effektive vis. Et fladt skud ned i højre højre uden for Pintos rækkevidde.

Et åbningschok på Camp Nou. Med 1-1 i den første kamp var FC Barcelona nødsaget til at score. Normalt en smal sag for Messi og Co. Men efter Champions League-nederlaget til AC Milan og efterfølgende store kvaler mod Sevilla er det helle ikke længere, som det plejer at være.

Det var FC Barcelonas andet nederlag i de tre seneste kampe.

Læs også:

Se også: Barça-legende: Laudrup kan styre de to store

12 minutter ind i anden halvleg og på et tidspunkt, hvor FC Barcelona pressede voldsomt på, slog Real Madrid kontra, og Cristiano Ronaldo knaldede stilsikkert bolden i nettet, da han blev spillet fri midt for mål.

Tredje Real Madrid-mål blev scoret på hovedstød af bare 19-årige Varane, som José Mourinho havde valgt i stedet for Pepé.

Med 16 points forspring er mesterskabet så godt som deponeret hos FC Barcelona. Real Madrids eneste chance for at redde sæsonen er Champions League og Copa del Rey. Læg dertil den prestige, som El Clásico altid er omgæret af, og man fik sædvanen tro en affære, hvor forsoning var umulig.

Læs også:

Se også: Real Madrid fører knebent i 'El Clásico'

Den ene øjeblik bedste venner på landsholdet. Det næste værste fjender i El Clásico. Intensiteten nærmede sig det røde felt med små indbyggede svinestreger og ditto forsøg på at filme sig til frispark.

I Barca-spillerens hoveder blev de i første halvleg snydt for straffespark to gange i første halvleg. Kontroversielle beslutninger, men dog ikke mere, end at det kunne forsvares ikke at fløjte. Selv om i særdeleshed Pedro havde en anden opfattelse, da han blev kantet i feltet.

Mest bemærkelsesværdigt var det, at hjemmeholdet praktisk talt ikke kom frem til en eneste åben chance i de første 45 minutter. Ikke mindst fordi, at Real Madrid havde held til at sætte sig på kampen med sit større fysiske overskud.

Læs også:

Se også: Real Madrid overvejer Ronaldo-salg til sommer

Tættest på var Lionel Messi med et frispark, der fløj centimeter på den forkerte side af stolpen. I sidste minut fik Jordi Alba pyntet på resultatet, da han sparkede Iniestas fine oplæg i mål til slutresultatet 1-3. En ringe trøst.

Ude af Copa del Rey har FC Barcelona foruden mesterskabet ”kun” Champions League at håbe på, men bagud 2-0 mod AC Milan kan det blive mere end svært, mens Real Madrid med aftenens sejr drager til Manchester i næste uge med øget tro på avancement til kvartfinalen.

1 af 2 Piqué begik et klodset straffespark på Ronaldo, som dermed kunne starte Real-festen med sin 1-0-straffescoring (Foto: AP)
2 af 2 Ronaldo lavede to pinde, da Real Madrid bankede Barcelona ud af den spanske pokalturnering (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere