LIVE: Barca-Real

Real Madrid skal forsøge at gøre Milan kunsten efter og sætte en stopper for Messi og co. i aftenens El Clásico pokal-brag. Følg kampen live her

Messi og FC Barcelona har en lille fordel i aftenens pokalgyser mod Khedira og Real Madrid (Foto: AP)
Messi og FC Barcelona har en lille fordel i aftenens pokalgyser mod Khedira og Real Madrid (Foto: AP)

Efter 1-1 i den første semifinale på Bernabeu er alt åbent i aftenens pokalversion af El Clásico. Udebanemålet giver dog hjemmeholdet FC Barcelona en lille fordel over for ærkerivalerne Real Madrid, som skal håbe på en sejr, 2-2 eller en uafgjort kamp med højere cifre.

Selvom José Mourinhos mandskab halter og hakker afsted langt efter Barca i ligaen - 16 point har de op - så er Kongeklubben statistisk set oven på i forhold til catalanerne, som kun har vundet ét af de sidste Real-Barca-opgør. Hjemmeholdet kan dog trøste sig med, at de går ind til kampen som ubesejrede i 22 kampe i streg på Camp Nou.

Læs også:

Se også: Real Madrid fører knebent i 'El Clásico'

Som altid vil meget fokus være på de to holds talismaner: Messi hos Barca og Ronaldo hos Real. Og det med rette. Argentineren, der ofte tituleres troldmanden, har scoret 17 gange i sine 23 kampe mod madrilenerne, mens portugiseren med pomadehåret har lavet syv pinde i de seneste syv versioner af El Clásico.

Uanset om det bliver Barcelonas 10'er eller Real Madrids 7'er, der trækker det skarpeste strå, så er det forventet, at begge holds 11 stjernespillere vanen tro kommer toptunede og tændte ind til opgøret, hvor der er meget mere end avancement til Copa del Rey-finalen på spil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere