Real Madrid snupper sejren i sidste øjeblik

Det ligende endnu et pointtab til Real Madrid, men så tog Kaka sig sammen

Real Madrid har ikke rigtig kunne få det til at swinge i denne sæson og er hele 16 point efter FC Barcelona, der ligger suverænt i spidsen af La Liga.

I dag så det ud til, at kongeklubben igen skulle smide point, for på Riazor var hjemmeholdet Deportivo La Coruña helt friske på at byde de regerende mestre op til dans.

Deportivo lod det ene angreb efter det andet bølge ned mod Diego Lopez' mål, men af uransagelige årsager var det først efter 35 minutter, at det lykkedes for værterne at få bolden i de kongelige netmasker.

Målet stod Riki for, da han afsluttede hårdt mod nærmste stolpe fra en småspids position i feltet - et mål som Diego Lopez må tage sin andel i.

Læs også:

Se også: FC Barcelona opfordrer til fredskamp

Deportivo tilspillede sig efter scoringen endnu flere chancer, men det kom til at koste, at de ikke fik udnyttet flere af dem.

Først var det Kaka, der fik udlignet til 1-1 med lidt over et kvarter igen, og samme Kaka var også ophavsmanden til det, der skulle vise sig at blive et måske ikke helt fortjent sejrsmål til Jose Mourinhos tropper.

Brasilianeren spillede Ronaldo fri i dybden, og portugiseren serverede med en flad tværaflevering bolden på et sølvfad for Higuain, der let kunne sætte indersiden på og sætte 2-1-målet i kassen.

I overtiden fik Angel di Maria sit andet gule kort, så Real Madrid sluttede med ti mand på banen.

Med sejren fik Real Madrid stivet selvtilliden af, inden turen går til Old Trafford og returopgøret i ottendedelsfinalen i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere