Real-ballade: Ramos holder mund

Real Madrid-anføreren nægter at kommentere José Mourinhos kritik af ham

Sergio Ramos nåede at score for Real Madrid mod Rayo Vallecano, inden han fik rødt kort. (Foto: AP).
Sergio Ramos nåede at score for Real Madrid mod Rayo Vallecano, inden han fik rødt kort. (Foto: AP).

José Mourinho hængte mere eller mindre sin anfører Sergio Ramos offentligt til tørre, da han efter sidste uges Champions League-kamp mod Manchester United beskyldte ham for at være ansvarlig for englændernes enlige mål.

En kritik, de spanske medier, siden har ønsket, at Sergio Ramos forholdt sig til. Også fordi ord fra den kant uvilkårligt vil få det ulmende bål mellem Mourinho og den spanske spillerklike anført af Sergio Ramos og Iker Casillas til at flamme op.

Men der kommer ingen reaktion, fastslog Sergio Ramos efter søndagens 2-0 sejr i lokalopgøret mod Rayo Vallecano.

- Jeg begynder ikke at komme med personlige vurderinger. Jeg har min holdning, og den beholder jeg for mig selv.

- Jeg har altid sagt, at alle er i deres gode ret til at mene, hvad de vil, men det har aldrig været min stil og en del af min opdragelse at pege fingre af en kollega og slet ikke efter en fejl, sagde Sergio Ramos og tilføjede:

- Der er mere end nogensinde brug for, at vi står sammen. Vi skal holde op med at tale om fejlene og i stedet koncentrere os om vores kommende kampe.

Læs også:

Se også: Real Madrid langer ud efter dommer

Derfor lukkede Sergio Ramos også af for spørgsmålene om, hvorfor han og José Mourinho ikke sendte hinanden så meget som et øjekast eller på anden måde signalerede kontakt, da han forlod banen efter sin udvisning mod Rayo Vallecano.

- Man burde hellere tænke mere på, hvad der skete på banen, i stedet for om jeg hilser på træneren på vej ud, sagde Sergio Ramos.

Stærkt utilfreds med, at han blev sendt til afkøling.

- Mit første gule kort var uretfærdigt, og det burde dommeren tænke på i den anden situation, mente Real Madrid-anføreren.

Læs også:

Se også: Atlético holder stilen i toppen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere