Baby-boom i Barça

Lionel Messi & Co. forstår også at ramme målet uden for banen

Barcelona-spilleren Piqué med sin søn Milan, som han har fået med Shakira
Barcelona-spilleren Piqué med sin søn Milan, som han har fået med Shakira

Det ville for alvor ramle på ramblaen, hvis Lionel og de andre FC Barcelona fædre besluttede sig for at lufte barnevognen på byens berømte og berygtede hovedstrøg.

Et sandt baby-boom er sat ind. Som synkroniserede de også uden for banens bevægelser.

Efter at reservekeeper Pinto i juli sidste år trådte frem i forreste far-række efter at have reddet sig en lille dreng, er det gået trip-trap og bare derudad.

Læs også:

Se også: Messi: Her er min guldklump

Til alt held er den danske regerings hede ønske om tvungen barsels-orlov til mænd endnu ikke slået igennem på de spanske breddegrader. Ellers var det godt nok begyndt at se skidt ud med besætningen på et af fodboldens største flagskibe.

Om få uger har syv Barcelona-stjerner en nyfødt stjerne at komme hjem til. Kun Cesc Fabregas og Pedro mangler at høste frugten af, hvad de selv var mænd for at sætte i værk for næsten ni måneder siden.

Syv stk. babyer! Det synlige bevis på, at Barcelona-stjernerne også forstår at ramme målet uden for banen.

Læs også:

Se også: Barça-stjerne: Min søn skal hedde Milan

Mest opsatte på at fremvise den familiære lykke virker Piqué og den colombianske sangerinde Shakira til at være. Som byens førende celebrity-par kræver det selvfølgelig også, at kendis-gryden holdes i kog.

Før fødslen suste et billede af en højgravid Shakira omsluttet af Piqué i bar overkrop rundt i alverdens medier. Så hvad er mere naturligt end at følge op med billedet af babyen?

Den sag klarede Piqué ved at lægge ham og Milan, som drengen hedder, ud på Twitter.

De små Barca-babyer bruges allerede så småt i reklamemæssigt øjemed. Messi junior er fremvist i en FC Barcelona-trøje, mens Shakira og Piqué benytter familie-forøgelsen til at opfordre til, at man donerer penge til 'baby-shower'.

En Unicef-kampagne til fordel for sårbare mødre, som Shakira har støttet i flere år.

Selv om der givetvis er gået lettere kludder i døgnrytmen hjemme i luksuriøse omgivelser hos Barcelona-stjernerne, forplanter det sig ikke til forstyrrende gab på banen.

Med et forspring på ni point til Atlético Madrid er det ikke bare i rollen som far, at Messi og vennerne er et skridt foran de nærmeste forfølgere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere