Valencia bremsede Barcelona

Barcelona måtte nøjes med uafgjort på Mestalla - forspringet til Atletico dog fortsat massivt

Valencia-spillerne fejrer Ever Banegas 1-0-mål. (Foto: AP)
Valencia-spillerne fejrer Ever Banegas 1-0-mål. (Foto: AP)

Barcelona er ved at falde af på den i Primera Division. I hvert fald hvis man bedømmer på, hvordan de har klaret sig hidtil i sæsonen, hvilket vil sige umådelig godt.

To af Barcelonas tre pointtab i denne sæsons Primera Division er nemlig kommet i de sidste tre kampe, efter at Valencia søndag aften med 1-1 nappede det ene point hjemme på Mestalla.

Hjemmeholdet bragte sig efter 33 minutter foran 1-0, da et indlæg ikke blev clearet ordentligt i Barcelona-defensiven. Ever Banega opsnappede bolden og hyggede den i mål ved nærmeste stolpe, mens Víctor Valdés' udsyn var spærret af forsvarsspillere.

Til Valencia-spillernes store frustration dømte dommeren dog få minutter senere straffe til Barca, da Pedro blev væltet i feltet, og Messi sparkede udligningen utageligt op i det ene målhjørne.

I 2. halvleg blev Barcelona tiki-taka mere og mere overlegent, og Messi, Iniesta, Xavi og Pedro summede konstant om hjemmeholdets mål.

Det var dog Valencia, der skabte den største chance - omkring det 90. minut stog to Valencia-spillere i kø for at sparke en løs bold i kassen, men det lykkedes ikke.

Barcelonas pointtab bør ikke kunne presse det katalanske storhold det helt store. Selv hvis Atletico Madrid skulle vinde den kamp, der har i hånden, vil de stadig være ni point efter Barca.

1 af 3 Messi scorede sit 34. mål i 22 ligakampe. (Foto: AP)
2 af 3 Valencias Ricardo Costa var i 1. halvleg ude for et grimt uheld, da han tilsyneladende rev sin lyske op. (Foto: AP)
3 af 3 Valencia-spillerne fejrer Ever Banegas 1-0-mål. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere