Mourinho i sit livs krise

Kan blive Michael Laudrups chance, at Real Madrid-træneren er gang med sit trænerlivs værste sæson

Jose Mourinho har aldrig tidligere stået i spidsen for et hold, som har været 18 point efter ligaens førende hold. (Foto: AP)
Jose Mourinho har aldrig tidligere stået i spidsen for et hold, som har været 18 point efter ligaens førende hold. (Foto: AP)

Glideturen vil tilsyneladende ingen ende tage. José Mourinho befinder sig i sit livs krise som træner. Afstanden på 18 point til FC Barcelona er det længste, han nogensinde har været efter et tophold, siden han i sæsonen 2001-02 som træner for União de Leiria halsede seks point efter.

Siden har han vadet i mesterskabet i Portugal, England og Italien. Sidste sæsons mesterskab til Real Madrid blev anset som vendepunktet. Med ét var magtbalancen til FC Barcelona genetableret. Men glæden varede som bekendt kort, og at mesterskabet er tabt allerede efter halvdelen af sæsonen, kan blive Michael Laudrups chance. Efterhånden virker det mest logisk, at José Mourinho snart er fortid i den spanske kongeklub. At han selv offentligt har erklæret, at han på et tidspunkt vil tilbage til Premier League, trækker også i den retning.

Læs også:

Se også: Mourinho tilfreds efter Real-skuffelse

Real Madrid slog i aftes hjemme Valencia 2-0 i Copa del Rey og står dermed godt rustet forud for returkampen. En opmuntring midt i en svær tid, men ikke nok til at hele såret fra ligaen. Indtil videre har José Mourinho ikke leveret en specielt nuanceret forklaring.

- Det er en forklaring, som begyndte i første spillerunde, som jeg ikke ønsker at snakke om. Derefter, når afstanden bliver stor og det ene hold spiller uden pres og det andet hold ikke føler, at de kan nå op, er det et spørgsmål om motivation.

Real Madrid får fornøjelsen af Valencia igen, når de mødes i ligaen i weekenden. Denne gang i Valencia.

Læs også:

Se også: 'Laudrup bliver her'

0 kommentarer
Vis kommentarer