Onsdagens transferrygter: Englændere jagter belgisk teenager

Swansea vil forstærke sig og Arsenal kan skyde en hvid pind efter David Villa

Swanseas tidligere topscorer Danny Graham har længe været rygtet videre fra klubben, hvor han i denne sæson har stået i skyggen af nyindkøbte Michu, der har taget Premier League med storm. Som erstatning for Graham vil Laudrup hente Kenwyne Jones fra Stoke, der tidligere scorede mål på samlebånd for Sunderland.

Laudrup rygtes også at arbejde på at hente José Canas fra Real Betis.

I går kørte rygtet om Chelseas Frank Lampard og et sommer-skifte til Manchester United. Nu kan et nyt rygte give Lampard følgeskab i form af holdkammeraten Ashley Cole, der også skulle være på vej ud i Chelsea. Alex Ferguson ser efter sigende meget gerne begge spillere i klubben, hvor han mener, at de kan fortsætte med at sætte deres aftryk på Premier League.

Chelsea skulle allerede have udset sig afløseren på midtbanen for Frank Lampard - det skal være Evertons belgier, Marouane Fellaini. Den belgiske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på godt og vel 210 millioner kroner i sin kontrakt med The Toffees.

David Beckham takkede af med et mesterskab i Los Angeles Galaxy, og siden har der været masser af bud på, hvor den karimatiske englænder skal fortsætte sin karriere. Seneste bud i mængden lyder på to år i Qatar, hvor der skulle være smidt en kontrakt på bordet med en vanvittig løn på små 200 millioner kroner. Efterfølgende skulle der ligge en rolle klar som ambassadør for VM 2022 i Qatar.

FC Barcelonas præsident Sandro Rossell har fortalt Arsenal, at de kan glemme alt om at hente David Villa.

- Jeg kan fuldstændig afvise et salg af David Villa i vinterens transfervindue, siger Rossell til radiostationen RAC.

Wesley Sneijder har i længere tid syntes færdig i Inter. Hollænderen nægter at gå ned i løn, som Inter kræver af ham for at lade ham komme på holdet igen, så Sneijder kigger sig om efter nye græsgange. Manchester United og Tottenham har længere været rygtet som nyt hold, men nu er det tyrkiske Galatasaray, der bekræfter, at de er i forhandlinger med den hollandske landsholdsspiller.

FC København skal måske sige farvel til Christian Grindheim. Vålerengas nye træner, Kjetil Rekdal, vil eftersigende gerne hente Grindheim tilbage til Vålerenga, hvor FCK's nordmand spillede fra 2005 til 2008, inden han røg til hollandske Heerenveen.

Chelsea har udlejet klubbens U21-anfører Todd Kane til Blackburn Rovers for resten af sæsonen, bekræfter begge klubber.

Andrea Pirlo forsøger at lokke Frank Lampard fra Chelsea til Juventus efter denne sæson. Den engelske midtbanespiller får ikke kontrakten med CL-vinderne forlænget.

Der er engelsk interesse for Groningen-forsvareren Virgil van Dijk. Spilleren hævder selv, at Everton er inde i billedet.

- Jeg ved, at visse klubber holder øje med mig. Og Everton er én af dem, siger han ifølge Sky Sports.

Nuri Sahin har mildest talt ikke levet op til forventingerne, siden Liverpool i sommer lejede midtbanespilleren hos Real Madrid. Derfor gisnes der nu om, at Liverpool-manager Brendan Rodgers vil sende ham retur til den spanske hovedstad.

Kantspilleren Pablo Armero skifter fra Udinese til Napoli. I første omgang er der tale om en lejeaftale, men opholdet kan blive permanent efter sommerferien.

I den hjemlige andedam skifter klubløse Morten Bertolt til FC Vestsjælland.

Premier League-kvartetten Tottenham, Fulham, Everton og Newcastle er ifølge flere engelske medier ude med snøren efter 18-årige Junior Malanda, som er på kontrakt i belgiske Zulte Waregem.

Ifølge The Times liger Fulham vinderen af det kapløb efter, at London-klubben angiveligt har afleveret et bud på i omegnen af 40 mio. kroner.

Opdateres ...

0 kommentarer
Vis kommentarer