Blodig Ronaldo scorede igen i Madrid-sejr

Cristiano Ronaldo udgik med blodig flænge, da Real Madrid blev reddet af 20-årigt stortalent

Levante var tæt på at drille Real Madrid. (Foto: AP)
Levante var tæt på at drille Real Madrid. (Foto: AP)

Et blodigt øje kunne ikke stoppe Cristiano Ronaldo som målscorer i Real Madrids udekamp mod Levante. Den portugisiske superstjerne blev sendt til blodig tælling, da hjemmeholdets David Navarro efter tre minutter knaldede albuen ind i hans venstre øjenbryn.

Et sted, hvorfra det sædvanligvis bløder meget, hvis der bliver slået hul. Cristiano Ronaldo var ingen undtagelse. Skaden så dog værre ud, end den viste sig at være. Efter at være blevet lappet sammen på sidelinjen var portugiseren klar igen.

Læs mere:

Se også: Barca vandt komfortabelt

Selv om han løb rundt med en stor bandage ved øjet og så ud til ikke at kunne se ordentligt, var han i stand til at indtage sin normale rolle som målscorer på Real Madrids hold. Midtvejs i halvlegen dukkede han frem i feltet og knaldede bolden op i nettaget få meter fra stregen. 1-0.

Skaden var dog alligevel så generende, at den tilsyneladende var årsagen til, at Cristiano Ronaldo ikke kom ud til anden halvleg i den meget mærkelige kamp. Forstået på den måde, at man stort set ligeså godt kunne have spillet i et stort soppebassin. Regnen væltede ned, og banen var slet ikke i stand til at absorbere den megen nedbør.

Se også:

Se også: Real Madrid køber aktier hos truet rival

Bolden hang fast i det våde underlag, så det stort set var umuligt at praktisere normalt pasningsspil. Trods de vanskelige betingelser burde Real Madrid havde bragt sig yderligere foran i begyndelsen af anden halvleg. Såvel Pepe som Sergio Ramos afsluttede på træværket. Men Levante slap med skrækken og var selv mere kyniske, da Ángel Luis R. Díaz vred sig fri af Pepe og køligt sendte bolden i en bue ind over Iker Casillas.

Med 20 minutter igen fik Real Madrid et tvivlsomt straffespark. Forseelsen mod Callejón så ud til at blive begået uden for feltet. Men igen slap Levante slap nådigt, da Xavi Alonso fyrede et svagt skud af, som blev reddet af keeper Munúa.

Læs også:

Se også: Succesholdet kiksede på hjemmebane

Netop, som det så ud til, at det ville blive 1-1, ville indskiftede Álvaro Morata det anderledes. Det 20-årige stortalent slog til med det sejrsgivende mål mindre end to minutter efter, at han var kommet på banen. Og tilføjede dermed Levante holdets første nederlag på hjemmebane siden april.

På tredjepladsen er Real Madrid stadig otte point efter ubesejrede FC Barcelona, der tidligere på aftenen besejrede Mallorca 4-2.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen