Messi på hospitalet - skal være far

Først et hattrick i vanvidskampen og så af sted på hospitalet, hvor kæresten Antonella Roccuzzo skal føde

Lionel Messi er nu alene i spidsen af topscorerlisten i den spanske liga med 11 scoringer i otte kampe. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
Lionel Messi er nu alene i spidsen af topscorerlisten i den spanske liga med 11 scoringer i otte kampe. (Foto: AP/Lalo R. Villar)

Hvis Lionel Messi var lige så hurtigt ude af døren efter 5-4-vanvidskampen mod Deportivo La Coruna, som han er til at sætte en modstander af på banen, er det fuldt forståeligt.

Den argentinske troldmand skulle nemlig en tur på hospitalet - af lykkelige årsager. Ifølge Barcelona-direktør Andoni Zubizarreta venter Lionel Messi og kæresten Antonella Roccuzzo nemlig barn.

- Lige nu er Messi på vej til hospitalet, af gode grunde. At skulle møde sin søn er altid godt, sagde Zubizarreta efter 5-4-sejren, hvor Messi scorede tre gange.

- Han spillede hele kampen, scorede tre mål. Han er fuldstændig vant til komme, gå og rejse med holdet og alle omstændighederne omkring en kamp, så han kan sagtens spille hvert minut alligevel, fortsatte Zubizarreta.

Læs også:

Se også: Real Madrid maste Krohn-Dehli på Bernabeu

Messi selv nåede lige en enkelt kommentar til dramaet, hvor Deportivo fik et tyndt straffespark og endvidere fik hjælp af en udvisning til Javier Mascherano i anden halvleg.

- Der var ikke straffespark, og der var ikke frispark, da Mascherano blev udvist. Men sådan er fodbold. Dommeren så det anderledes, og det vigtigste er, at vi vandt, sagde Lionel Messi.

Med karrierens 15. hattrick i den spanske liga nåede han op på vanvittige 71 mål siden nytår, og han er dermed kun fire scoringer fra Peles rekord fra 1959 på 75 mål i et kalenderår. Og Messi har mere end to måneder tilbage at nå de fire scoringer i.

Læs også:

Se også: Barcelona sejrede i vanvittigt målorgie

Argentinerens mål i 2012 fordeler sig på 59 for Barcelona og 12 for det argentinske landshold, og i sæsonens første otte kampe er han allerede noteret for 11 ligamål for Barcelona, der måtte så grueligt meget igennem lørdag aften mod Deportivo.

- Det var på alle måder en skør, skør kamp, lød det fra Cesc Fabregas.

- Vi er glade for de tre point efter en lang uge med landskampe. Vi kan tage en god første halvleg med os, men de fire mål imod viser, at der er plads til forbedring. Vi spillede godt og kom på 3-0, men efter deres straffespark og andet mål blev det svært for os, sagde Barcelona-spilleren efter 5-4-sejren.

1 af 2 Lionel Messi og kæresten Antonella Roccuzzo som gæster til holdkammeraten Andres Iniestas bryllup i juli. (Foto: AP/Manu Fernandez)
2 af 2 Lionel Messi er nu alene i spidsen af topscorerlisten i den spanske liga med 11 scoringer i otte kampe. (Foto: AP/Lalo R. Villar)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen