Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Real Madrid skuffede i premieren

De spanske mestre måtte nøjes med et point i deres spanske liga-premiere

Nedtur for Real Madrid (Foto: AP/Andres Kudacki)
Nedtur for Real Madrid (Foto: AP/Andres Kudacki)

Det var næppe den start, som de forsvarende spanske mestre havde håbet på at få på sæsonen. Men akkurat som i sidste sæson drillede Valencia Real Madrid hjemme på Bernabeu, og trods en kolossal overvægt i spil og chancer i anden halvleg, fik de hvidklædte ikke sendt en afgørende scoring i kassen.

Afslutninger på overliggeren og et tungt pres igennem det meste af anden halvleg mod Valencia-målet gav ikke pote, og sæsonåbneren på Bernabeu endte 1-1.

Der var ellers intet, der tydede på en pointdeling, da Real Madrid fik en fantastisk start på den spanske sæson. Der var kun gået ti minutter af opgøret, da Gonzalo Higuain kom på tavlen, da argentineren efter to parerede skud til slut fik banken 1-0-scoringen i kassen, og sendt fansene i ekstase.

Se mere:

Se også: Modric meget tæt på Real Madrid

Men trods en tidlig føring lignede Real Madrid og Valencia for den sags skyld to mandskaber, der lige skal have banket sommerpausens rust af sig.

Kongeklubben forsvarede dog føringen, men lige inden pausen gik det alligevel galt. Iker Casillas kom skidt ud til bolden, og stødte i stedet hårdt sammen med Pepe i et sammenstød, der sendte begge spillere til tælling.

Jonas udnyttede indlægget til en flot hovedstødsudligning, og sikrede Valencia en dejlig slutning på halvlegen.

Pepe kom ikke ud efter pausen, da en flænge i hovedet ikke gjorde ham i stand til at fortsætte. Men tabet af portugiseren blev ikke slemt, for det var i den anden ende, næsten al spillet foregik.

Se også:

Spansk fodbold - 10. aug. 2012 - kl. 10:46 Mourinho undskylder - med et års forsinkelse

Efterhånden som 2. halvleg udviklede sig, satte Madrid sig totalt på kampen og bombede afslutningerne ned mod Valencia-målet.

Ti minutter efter pausen blev Di Maria spillet fri på midten, men med en forkølet afslutning beviste han tesen om, at rusten ikke helt har forladet kroppen hos spillerne.

Higuain headede på overliggeren, Benzema huggede et giftig skud mod stolpen, der dog blev viftet til hjærnespark og Valencia var virkelig trængt.

Men sidste sæsons liga-treere holdet stand, og heller ikke Callejon fremragende hammerhug med venstrebenet gav Real Madrid det ønskede udbytte.

Pointtab i årets første kamp for de spanske mestre.

Læs også: Ronaldo i Real Madrid: Jeg er trist

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen