Real Madrid vandt sabotage-kamp

Real Madrid vandt 2-0 i den udsatte udekamp mod Rayo Vallecano, der havde Nicki Bille på banen i slutminutterne

Real Madrid-spillerne kunne juble, da Ronaldo lukkede udekampen mod Rayo Vallecano til 2-0 på straffe (Foto: AP)
Real Madrid-spillerne kunne juble, da Ronaldo lukkede udekampen mod Rayo Vallecano til 2-0 på straffe (Foto: AP)

Real Madrid-træner Jose Mourinho havde taget Sergio Ramos til nåde og fundet plads til den spanske forsvarsstjerne i aftenens udsatte udekamp mod Rayo Vallecano. Kampen skulle være spillet søndag klokken aften, men ukendte gerningsmand saboterede lysanlægget på Campo de Fútbol de Vallecas-stadionet i Madrid-forstaden Vallecas, og kampen blev derfor udsat til mandag.

Her var der kommet styr på belysningen, og udeholdets Karim Benzema fandt hurtigt frem til aftenens nye spotlys. Allerede efter 12 minutter afsluttede han et smukt Real Madrid-opspil med let at sætte foden på bolden på frit mål og bringe Real Madrid foran 0-1. Forinden havde brasilianeren Marcelo elegant bragt bolden videre til Ronaldo med hælen. Portugiseren sendte den videre ned ad sidelinjen til Di Maria, der blev noteret for en assist.

Rayo Vallecano skulle frem til det 32. minut, før der for alvor begyndte at ske ting og sager i Real Madrids målfelt. Forinden havde både Benzema, Ronaldo, og Di Maria markeret sig med gode afslutninger, men halvlegens største chance kom alligevel i den modsatte ende, hvor tilbagevendte Sergio Ramos måtte redde de regerende spanske mestre på stregen i en tredobbelt chance til et halvtamt hjemmehold.

I den anden ende fortsatte målscorer Benzema kort efter sine uskarpe tendenser, da han afsluttede sløvt på en god mulighed i hjemmeholdets felt.

Efter pausen fortsatte Real Madrid dominansen, men først tyve minutter før tid gav det pote. Jordi Amat Mass, der få minutter inden var tæt på at udligne for Rayo Vallecano, brugte på ulovlig vis hænderne i eget felt, og det takserede aftenens dommer helt korrekt til straffespark.

Det omsatte Ronaldo stensikkert i modsatte side af målmand Rubén og tegnede sig for sin tredje sæsonscoring. Med scoringen gik luften af hjemmeballonen, der indtil da havde imponeret med 50 procent i boldbesiddelse – uden dog at komme frem til de store chancer.

To minutter senere var Ronaldo igen på spil, men denne gang misbrugte den portugisiske primadonna på utrolig vis. Indskiftede Higuain spillede ellers Ronaldo fri foran mål, men stolpen afviste den uskarpe angriber.

Rayo Vallecanos dansker, Nicki Bille, kom på banen i det 82 minut uden at gøre sig videre bemærket. Det formåede hjemmeholdets Jose Manuel Casado derimod, da han på klodset vis fik sit andet gule kort få minutter før tid.

Real Madrid vandt let og fortjent kampen 2-0, og de spiller sig dermed op på syvende pladsen i La Primera Division med syv point i fem kampe - otte færre end topholdet Barcelona.

Læs også: Ronaldo trist i Real Madrid

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen