Mourinho: Holdet er næsten komplet

Real Madrid mangler fortsat at foretage enkelte justeringer, inden sæsonen går i gang, siger Jose Mourinho

José virker tilfreds. For en gangs skyld. (Foto: AP)
José virker tilfreds. For en gangs skyld. (Foto: AP)

Portugisiske Jose Mourinho er så småt ved at være tilfreds med udvalget af spillere på det Real Madrid-hold, der om to uger indleder forsvaret af sidste sæsons triumf i den spanske liga.

Således siger den karismatiske cheftræner, at hovedstadsklubbens trup 'næsten er komplet'.

- Vi arbejder hårdt på at forberede os, fordi vi er bevidste om det faktum, at det på ingen måde bliver let - snarere det modsatte.

- Men holdet er næsten komplet, siger Mourinho, der var med til at bryde Barcelonas stime af ligatitler, der inden sidste sæson havde varet i tre år.

Se også:

Se også: Valencia går på rov blandt Reals reserver

Real Madrid er angiveligt på jagt efter Tottenhams kroatiske playmaker Luka Modric, mens både brasilianske Kaka og Nuri Sahin forventes at forlade den spanske hovedstad.

Meget tyder da også på, at Modric kunne være frisk på et skifte. Således afviste kroaten at deltage i Tottenhams træningstur til USA, hvilket har fået manager Andre Villas-Boas til at love ham en bøde.

Den 26-årige midtbanespiller har fire år tilbage af sin kontrakt med London-klubben og koster ifølge flere medier omkring 375 millioner kroner.

Og at hente Modric er en rigtig god idé, mener en af Madrid-klubbens profiler, den spanske landsholdsforsvarer Sergio Ramos.

- Vi har et godt hold med fantastiske spillere, og en eller to mere vil slutte sig til os.

- Jeg kan godt lide fodbold og gode fodboldspillere, og Modric er en af dem. For tiden spiller han ikke på det her hold, og så kan jeg ikke sige mere. Hvis han kommer, vil han tilføre noget til holdet, siger Ramos.

Se også:

Jose Mourinho kunne ikke styre sig, da Real Madrid sidste år tabte Supercopaen til FC Barcelona over to kampe. (Screendump) Spansk fodbold - 11. jul. 2012 - kl. 10:48 Øjeprik: Mourinho slipper for karantæne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen