Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Agger skamroses i Barça

Spanske medier sender Daniel Agger til Barcelona, hvor Javier Mascherano er en varm fortaler

Daniel Agger roses til skyerne af Barcelonas Mascherano. (Polfoto/Jens Dresling)
Daniel Agger roses til skyerne af Barcelonas Mascherano. (Polfoto/Jens Dresling)

Det er ikke kun Manchester City, som er vilde efter at få kløerne i Daniel Agger.

Læs også:

Se også: City byder 125 mio. for Agger

Den tidligere Brøndby-spillers navn er også brandvarmt på Camp Nou.

Barcelonas interesse for den 27-årige Liverpool-forsvarer bliver mere og mere konkret, og normalt velinformerede El Mundo Deportivo skriver, at et Agger-køb nærmer sig.

Ifølge den spanske avis har Barcelona-ledelsen haft en lang snak med Daniel Aggers holdkammerat fra Liverpool-tiden Javier Mascherano.

Nød at spille med ham
Argentineren skulle angiveligt være blevet spurgt ind til danskeren og om, hvorvidt han mener, Daniel Agger kan tilpasse sig den spanske liga og den spanske livsstil.

28-årige Mascherano og Daniel Agger var i tre og et halvt år holdkammerater på Anfield, og over for El Mundo Deportivo roser Mascherano sin tidligere - og måske kommende - holdkammerat.

Læs også:

Se også: Agger favorit til Barca-skifte

- Han er en central forsvarsspiller af højeste kvalitet. Han er god på bolden, kan styre opspillet og sætte gode angreb i gang.

- Han har scoret en del mål, og det fortæller noget om hans offensive kvaliteter, siger Mascherano, der meget gerne vil have den venstrebenede midterforsvarer som en del af Barcelonas Dream Team.

Ikke med mod Spurs
- Som person er han utrolig vellidt, meget seriøs og professionel. Jeg nød at spille sammen med ham.

Daniel Agger har netop været med Liverpool på træningslejr i USA, men fik ikke spilletid, da The Reds lørdag spillede 0-0 mod Tottenham.

Den nye manager, Brendan Rodgers, brugte ellers 23 spillere mod Spurs, og Daniel Aggers fravær bliver af El Mundo Deportivo tolket som et tegn på, at noget kan være under opsejling på Barcelona-fronten.

Torsdag møder Liverpool hviderussiske Gomel i Europa League, og i Spanien bliver der nøje holdt øje med, hvorvidt den danske forsvarsviking er med i den kamp.

Læs også:

Se også: Agger-salg kan forgylde Brøndby

Deltagelse for Liverpool vil nemlig spærre Daniel Agger i Champions Leaguesammenhæng for Barcelona og dermed gør ham lidt mindre attraktiv for den catalanske storklub.

Titelgaranti Daniel Agger har været i Liverpool siden januar 2006 og er glad for tilværelsen i det engelske, men han vil næppe takke nej, hvis Barcelona gør alvor af interessen.

Modsat Liverpool spiller Barça med i Champions League og kan tilbyde noget nær titelgaranti hver eneste sæson.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen