Nøddesbo ærgerlig over Guardiola-exit

Fredag meddelte Josep Guardiola, at han stopper som træner for FC Barcelona - Ærgerligt, mener Jesper Nøddesbo

Folk er kede af det i Barcelona, lyder det. (Foto: Getty Images)
Folk er kede af det i Barcelona, lyder det. (Foto: Getty Images)

Efter et nederlag og muligt tab af mesterskabet til ærkerivalen Real Madrid samt et exit i Champions League i semifinalen har Josep Guardiola valgt at stoppe som træner for Barcelona til sommer.

Fredag offentliggjorde Guardiola sin beslutning, som ærgrer danske Jesper Nøddesbo, der til daglig bor og spiller håndbold i netop Barcelona.

Læs også:

Related content

- Guardiola er kommet til at betyde meget for byen. Folk i byen har det rigtig godt med ham - også fordi han er catalonier, for det har en kæmpe betydning.

- Han er et forbillede for mange, siger danskeren, der har været på kontrakt med FC Barcelonas håndboldklub siden 2007 og derfor ved, hvordan byens befolkning reagerer på sådan en nyhed.

- Jeg tror helt sikkert, befolkningen er kede af det, siger han.

Jesper Nøddesbo håber, at catalonierne trods den sidste tids dårlige resultater vil have et andet billede af Josep Guardiola, der tiltrådte hos Barcelona i sommeren 2008, da han afløste den succesrige hollandske træner, Frank Rijkaard.

- Jeg håber da, at folk vil huske ham for, at han har leveret gode resultater før, og at det kommer til at skinne igennem frem for, at han ikke har leveret så gode resultater på det sidste, siger Nøddesbo.

Læs mere:

Se også: Officielt: Guardiola færdig i FC Barcelona

I sin tid for Barcelona har Guardiola da også nogle flotte præstationer på cv'et. I sin første sæson som træner vandt FC Barcelona både det spanske mesterskab, den spanske pokalturnering og Champions League.

I de efterfølgende to sæsoner vandt Barcelona den spanske Primera Division, og sidste år høstede holdet endnu en Champions League-triumf.

Guardiolas farvel til fodboldafdelingen i Barcelona får dog ikke betydning for Jesper Nøddesbos hold.

- Det kommer ikke til at betyde noget for Barcelonas håndbold. Vi hænger sammen i økonomien, men ellers ikke, siger danskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere