Chokeret Messi holdt sig væk

Lionel Messi blev væk fra pressekonferencen: Frygtede følelser og tårer

Messi har haft et par hårde dage. Først brændte han straffe og røg ud af Champions League - og så annoncerede hans mentor Guardiola sit stop som Barca-træner. (Foto: AP)
Messi har haft et par hårde dage. Først brændte han straffe og røg ud af Champions League - og så annoncerede hans mentor Guardiola sit stop som Barca-træner. (Foto: AP)

På pressekonferencen, hvor Pep Guardiola annoncerede sit farvel som træner for FC Barcelona, var de forreste pladser i presserummet optaget af spillerne.

Xavi, Iniesta, Valdes og alle de andre. Blikket i deres øjne sagde alt om, hvor kede de er over at miste deres træner. Men tilsyneladende var det en mild reaktion i forhold sindsstemningen hos Lionel Messi.

Han var så berørt af situationen, at han i mod sætning til holdkammeraterne ikke mødte op til pressemødet. Ifølge spanske medier talte han og Pep Guardiola alene sammen, efter at Guardiola i forbindelse med formiddagens træning fortalte spillerne om sin beslutning.

Se også: Messi i tårer: 'Han har det svært nu'

For ikke at tage opmærksomheden fra sin snart tidligere chef - og for ikke at give fotograferne mulighed for få billeder af Messi med tårer i øjenkrogen - valgte han at blive væ:

- Jeg vil af hele mit hjerte takke Pep for alt det, han har givet mig personligt og professionelt.

- Fordi det hele er meget følelsesmæssigt og fordi pressen vil jagte billeder, foretrak jeg ikke at tage til Peps pressekonference, skriver Messi på sin Facebook-profil.

Se også: Så træt er han: 'Jeg er brændt ud'

Argentineren, som under Pep Guardiola er blomstret i en grad, så mange taler om ham som værende på niveau med Diego Maradona og Pelé, har gentagne gange sagt, at Pep Guardiolas betydning for FC Barcelona er større end hans.

- Pep har formået at holde holdet sammen og skabt utrolige resultater. Det vil være underligt for alle at se et Barcelona-hold uden Pep, sagde han først på året.

I dage var han så mentalt ødelagt, at han ikke orkede at sige noget. Ej heller vise sig på pressemødet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere