Her er Barcelonas Plan B

Argentinske Marcelo Bielsa er storfavorit til at afløse Guardiola, hvis sidstnævnte smutter

Marceloa Bielsa er blandt favoritterne til at overtage trænersædet i Barcelona, hvis Guardiola smutter. (Foto: AP/Martin Meissner)
Marceloa Bielsa er blandt favoritterne til at overtage trænersædet i Barcelona, hvis Guardiola smutter. (Foto: AP/Martin Meissner)

Holder de spanske mediers idé om, at Guardiola ikke forlænger sin kontrakt med FC Barcelona, vil det komme som et chok for både fans, spillere og ikke mindst ledelsen i klubben.

Men for ikke at stå med fletningerne i postkassen har sportsdirektør Andoni Zubizaretta udarbejdet en Plan B, der består af tre trænere i følge den spanske avis Sport.

Læs mere:

Se også: Sejlivet rygte: Guardiola forlænger ikke med Barça

Øverst står Athletic Bilbaos Marcelo Bielsa. Den argentinske træner har imponeret stort med baskerklubben, der spiller med om Champions League-pladserne i La Liga, ligesom klubben er i semifinalen i Europa League, hvor de har slået Manchester United og Schalke 04 ud på vejen. Bielsa var i øvrigt også træner for det chilenske landshold, der imponerede under VM i 2010.

Bielsa står for den samme offensive, kombinerende og boldbesidende stil, som kendetegner Barcelona.

Se også:

Se også: 'Messi svigtede Barcelona'

Laurent Blanc er også et emne for den catalanske storklub. Den franske landstræner har gjort sig bemærket både som landstræner og sine tre år i spidsen for Bordeaux, hvor han bl.a. vandt mesterskabet og pokalturneringen i 2009. Han står for angrebsivrig og boldbesidende stil.

Laurent Blanc spillede en enkelt sæson i Barcelona under Bobby Robson i sæsonen 1996/97.

Læs også:

Se også: Guardiola tvivler på fremtiden

Sidste navn er Ernesto Valverde, der spillede to sæsoner i Barcelona. Som træner har han stået i spidsen for Athletic Bilbao, Espanyol og Villareal i den spanske liga, men det er i Grækenland som træner for Olympiakos, at han har høstet sine største triumfer med tre mesterskaber og en pokaltitel.

Også han står som garant for offensiv fodbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere